Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártam egy fiúval, együtt is éltünk 1 évig majd vége lett a kapcsolatunknak! Hogyan mondjam el neki? Egyáltalán elmondjam? Vagy Neki csak a szex kell?
Ne számíts túl sok jóra...
Úgy vélem nem oszt nme szoroz, hogy elmondod-e, avagy sem.
Nem véletlen, hogy szétmentetek, ez neki most egy nagyon kényelmes szituáció (nincs ló, jó a szamár is alapon).
Ha elmondod neki sem valószínű, hogy ez változik.
Szerintem fejezd be a jelenlegi 'kapcsolattartást', szakadj el tőle teljesen, mert a jelenleginél is komolyabban sérülhetsz ebben.
Kitartást kívánok, és próbálj meg most inkább az eszedre hallgatni, akármilyen nehéz is!
Én azt tanácsolom, hogy üljetek le, és őszintén beszéljetek egymással. Mivel számodra ő nem teljesen idegen ember, nem most jöttetek össze, ezért szerintem egy utolsó próbaként nyugodtan elmondhatod neki az érzéseidet.
Elképzelhető, hogy még ő is szeret téged, és szeretné az újrakezdést.
Sajnos az is benne van a pakliban, hogy már nem érez irántad semmit,akkor pedig felesleges csak a szex miatt összejárnotok.
Bárhogyan is lesz, szerintem beszélj vele, és könnyebben fogsz tudni dönteni!
Minden jót neked!
Sajnos ez így szokott lenni, ezért nem tanácsos az exeknek újra egymással hálniuk...
Sok jóra ne számíts, szerintem neki nagyon tetszik ez a kötetlenség, és nem hiszem, hogy dönteni fog, amíg nincs rákényszerítve...Szerintem igen, csak a szex kell neki...22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!