Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet szerelem és jó szex együtt?
Van, hogy igen van, hogy nem....
- sokan mondják, hogy szerelmesek és a szerelmükkel a szex tökéletes de titokban a fele megjátszás
- sokan mondják hogy a szerelmükkel jó a szex és tényleg így van
- sokan mondják , hogy a szerelmükkel sz@r a szex
- és sokan mondják hogy nincs szerelmük de attól még KIB@SZOTT JÓ A SZEX! :)
Saját tapasztalatom az, hogy szerelem nélkül is lehet jó a szex. :-)
Annál is inkább, mert már kb. 10 éve nem voltam szerelmes, de voltak kapcsolataim.
Egyetlenegy pasival volt jó a szex, akibe nem voltam szerelmes.
Jobb is, hogy nem voltam 10 éve szerelmes, mert rossz volt a szex is, szóval nem "senyvedezek" még ráadásul egy rossz szerelmi bánat miatt sem, csak bosszankodok, hogy micsoda b@lfék pasik vannak... :-((
Jajj, de faszán sikerült leírnom :D
Szóval a szex lehet fantasztikus szerelem nélkül, de a szerelem nem működik szex nélkül.
első vok..
Egyébként tényleg nincs ebben semmi kivetni való!
Miért ne lehetne isteni a szex szerelem nélkül is??:)
Én 7 éve nem vagyok szerelmes és még is ugyanúgy benne van a szexben az érzelem is és ugyanolyan élvezetes, vagy soxor sokkal jobb, mert van egy kis izgalom is amikor...ATTÓL KELL FÉLNI MIKOR ÉR HAZA A CSAJ PASIJA..:) vagy éppen melyik sikátorban csináljátok :)
Te kapcsolatban lévő nőkkel szexelsz?
Hát, remélem sosem buksz le:D
nem nem nem!!!
Nem mindig csak kapcsolatban lévőkkel!!!
Ez ritkán fordul elő!
A legtöbb esetben szinglikkel, és csak szex jön szóba más semmi! De van olyan hogy ugyanazzal az egyedülálló csajjal többször is összejön.
Loool utolsó!
Köszönöm legalább nem küldesz el a f@szba amiért ilyen vagyok!
Igazi megértő ember vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!