Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet szerelem és jó szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet szerelem és jó szex együtt?

Figyelt kérdés
Vagy nem jár ez együtt "automatikusan"? Mi a tapasztalat?
2011. júl. 2. 17:15
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy pont te lennél majd életem párja!! És akkor egy örök kötelék lenne kettőnk közt :)

Na jó... sok sikert neked egy jó kapcsolathoz!

Majd egyszer én is abbahagyom ezt ha találok egy olyan lányt...

2011. júl. 2. 18:50
 22/49 anonim ***** válasza:

Felteszem nem vagy 90 éves, szóval bőven találhatsz lányt, talán pont az egyik egyéjszakásodat szereted meg:)

Sok sikert :)

2011. júl. 2. 18:52
 23/49 anonim ***** válasza:

így van..ki tudja melyik lesz az...semmi sincs kizárva! :)

Szexkapcsolatból is ,simán kialakúlhat "szerelem" és akkor már ötvözve van a kettő együtt!! :)

27 vagyok egyébként.

2011. júl. 2. 18:56
 24/49 anonim ***** válasza:
Akkor meg főleg :)
2011. júl. 2. 19:02
 25/49 anonim ***** válasza:

köszi!

jó volt megbeszélni az élet nagy dolgait veled! :)

Szegény kérdezőt sajnálom, hogy kevés választ kapott miattunk! :)

2011. júl. 2. 19:05
 26/49 anonim ***** válasza:

A kérdező velünk értett egyet és meggyőződésem, hogy a válaszaink tükrözték a valóságot :)

Egyébként annál többen írnak, minél több válasz van :)

2011. júl. 2. 19:06
 27/49 anonim ***** válasza:
hűűha...háát ha én már látok egy kérdésnél 3 oldalt megtelve akkor már nem nagyon válaszolok, mert van bőven elég válasz szerintem...de ezek szerint tévedtem! :)
2011. júl. 2. 19:10
 28/49 anonim ***** válasza:
Én meg direkt az ilyet pécézem ki, mert hátha valami jó kis balhé van és akkor beszállok :D
2011. júl. 2. 19:11
 29/49 anonim ***** válasza:

az is jó:)

én meg szeretek egy kérdésnél, valakivel kitárgyalni egy kérdést így, mint jelen esetben veled is :)

2011. júl. 2. 19:12
 30/49 anonim ***** válasza:

Ezt is szeretem.

Egyébként hiszem, hogy neked is a kérdezőnek is igaza van. Mármint más kérdéseknél állandóan azzal jönnek, hogy akinek nincs párja ne szexeljen. Na de könyörgöm, az embernek vannak igényei és ha sokáig nincs kapcsolata eléggé frusztrált lesz szex nélkül.

Nem tudom elítélni azokat, akiknek alkalmi kapcsolataik vannak.

2011. júl. 2. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!