Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet szerelem és jó szex együtt?
hát te kivételes csajszi vagy ! :)
Ámde , tényleg nem tudom, hogy miért elítélendő az egyesek szerint ha csak szex van és semmi több.
Persze ezt most vegyük úgy hogy egyik félnek sincs senkije!
Miért ne lehetne....sok embert nem értek meg akik ennek az ellenkezőjét vallják!
Miért lenne kötelező csak akkor szexelni ha már egy párocska vagyunk de nem???
Akkor ha valaki 4 évig nincs kapcsolatban az verje otthon, vagy masztizzon otthon 4 évig?
Háát tényleg jó veled tárgyalni erről! :) Igazi kis tündérke vagy. Ésss mai világ szemével látod a dolgokat.
Még nagyszüleinknél ez más volt, de az akkor volt!
Azért nem mondanám, hogy másképpen volt, csak csendesebben volt :D
Nem kivételes nézet ez hidd el, csak sokan azt hiszik attól lesznek mintaértékű emberek, ha azt mondják, amit a tömeg hallani akar.
Én pl. nem tennék ilyet, mégsem ítélem el. Sokan pedig szintén nem ítélkeznek, egyszerűen csak kimondanak egy véleményt anélkül, hogy végiggondolnák annak a tartalmát.
Mondjuk én alapjáraton sem vagyok egy ítélkezős típus, egyedül a válás témakörnél nem bírom ki, hogy ne szóljak be, de az néha tényleg felviszi a pumpát :D
több ilyen gondolkodású lány kéne mint te! :)
egyébként hány éves vagy ha nem vagyok túl indiszkrét?
22 múltam :)
Hidd el, sok ilyen nő van még, csak ha a véleményüket kimondják leribancozzák őket. Pedig látod, én nem létesítek ilyen kapcsolatot, mégsem ítélem el. A ribanc válogatás nélkül létesít. Mégis micsoda jelzőkkel képesek illetni az emberek egymást, hihetetlen.
Ez így van!
Ez annyit tesz más nyelven, hogy "Az Igazság Fáj Egyeseknek"
Tudom , hogy több ilyen lány is van aki nem meri leírni amit konkrétan gondol..mert akkor rübíí..a pasi meg fordítva egy undorító köcsög f@sz :)
De szerencsére egyre több kívétel van.
Nálam ezt te gyarapítottad plussssz 1 fővel! :)
Legalább őszinte vagy!!!
Általában én is az vagyok, mert nincs okom hazudni és nekem nincs mitől félnem..
Na jóóó...ha az egyik lány aki meghív vacsira és borzalmas a kaja amit készített akkor azt mondom "mi lenne ha legközelebb ketten főznénk" :)
(és akkor talán jobb lesz :) )
Ez esetben én megfőzetnék anyukámmal és azt mondanám én csináltam.
Sok minden beismernék, de hogy nem tudok főzni, azt nem :D
Én viszont időnként szoktam főzni, ha a lány jön hozzám! Szeretek is...És általában ez a gyakrabb, hogy hozzám jönnek...
Ha meg elakadok van telefon...és Muttter Help me!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!