Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomtól kaptam egy szép nyakláncot, amit a szüleivel választott ki nekem. Erre én elhagytam. Ti megmondanátok? 22L
sajnos még csak azt sem tudom h kábé mennyibe kerülhetett, valami kézműves dolog volt.
igazából már hónapok óta elhagytam, de még nem tudtam rávenni magam, hogy elmondjam neki. azóta találkoztam többször a szüleivel is, és sosincs rajtam. félek, hogy egyszer megkérdezi, és haragudni fog hogy nem mondtam el. de közben meg annyira szégyellem magam :(
figyi, én elmondanám a srácnak... nem fogja leharapni a fejed, és jobb így, mintha ő kérdezne rá :D
a szülei meg nem fogják megkérdezni, az tuti.
én is teljesen félreértettem. :D
szerintem mondd el a barátodnak, ő biztos tudja mit lenne a legjobb tenni a szüleivel.
na meg mi a barátommal azt csináljuk, hogy ha ő nálunk valami rosszat csinál azt én vállalom fel, ha fordítva akkor ő. jobb ha nem haragszanak meg a gyerekük párjára. bár ezt az ötletet biztosan leszólják majd, mert nem őszinte. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!