Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban lévő férfi mondhatja másik nőnek azt,
hogy szép?
Tegye. Ha valaki szép akkor szép. Én attól nem leszek csúnyább, attól nem fog összedőlni a kapcsolatunk. Egy megállapítás volt és nem lánykérés.
2016. ápr. 17. 21:34
Igen.
Mindent a szemnek.
Aperitiv a kocsmában, vacsora otthon.
2016. ápr. 17. 21:35
2016. ápr. 17. 21:35
Nem örülnék neki, de ha szép, hát akkor istenem...
Egyébként nem igazán szokott a párom előttem dicsérni senkit, mert tudja, hogy törékeny az önbizalmam. Én sem dicsérek előtte senkit.
2016. ápr. 17. 21:50
Barátom meg szokta dicsérni a nő ismerőseit. Engem nem zavar, ezt nem azért mondja, mert szerelmes belé, hanem mert csinosan öltözött fel vagy jól áll a frizurája vagy csak simán kedvességből. Nincs ebben semmit.
Ez olyan, mint hogy én sokszor elfogadom a felajánlást, mikor férfiak megkérdezik, h feltehetik-e a csomagom a vonaton a tartóba. Nyilván én is fel tudnám tenni, te ez amolyan "dicséret" a férfiak felé, hogy erősnek tartom őket, és ők is magabiztosabbnak érzik magukat után és nekem se kell pakolásznom.
2016. ápr. 17. 21:53
Valljuk be őszintén,-azért annak egy nő sem örül ha a párja más nőt dicsérget... A nyitott kapcsolatban élőknek ezzel nincs gondjuk. Egy férfi ha igazán kötődik a párjához nem bántja meg azzal,hogy előtte más nőt ajnároz. Nálam például a legtöbb nő szebb,de nem biztos,hogy jobb,csinosabb ezzel tisztában vagyok -nem kell bizonyítékként felmagasztalni egy szép nőt-látom,hogy szép-gondolom ő is tudja,ha a páromnak annyira tetszene,hogy ezt közölni kívánja vele,akkor többet is szeretne-nem csak dicsérni! Hm...
2016. ápr. 17. 21:59
...a frizura-ruha dicséret az más téma!!!
2016. ápr. 17. 22:01
Nem vagyok nyitott a nyitott kapcsolatokra, de azért ezt még nem tartom olyan nagy bűnnek. Van házas kollégám, ráadásul a felesége is a cégnél dolgozik, és a férj is meg szokta dicsérni a kolléganőket, ha úgy van. Nincs ebben semmi baj. Ez még csak flört kategória sem.
2016. ápr. 17. 22:06
A volt barátnőm már attól idegbajt kapott, ha más nővel beszéltem, és az az ominózus nő nála kicsit jobban nézett ki. Szerinte minden második nővel csaltam a városban. ;D
2016. ápr. 17. 22:10
A lényeg,hogy nekem mondja,másnak nem muszáj mondani ha én is ott vagyok.
Ő sem szeretné ha dicsérgetnék más pasit az ő jelenlétében.
2016. ápr. 17. 22:21
Kapcsolódó kérdések: