Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom kutyusa az ágyban. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom kutyusa az ágyban. Hogy győzzem meg?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy a barátomékhoz kutyus érkezett.Félreértések elkerülése végett, le kell, hogy szögezzem, hogy nagyon szeretem a kutyusokat, pl: rendszeresen játszom vele, meg etetem, simogatom,sétáltatom stb. A gond az az, hogy a barátom felengedi az ágyra, és vele alszik, ha én nem vagyok ott, ezért csupa kutyaszőr az ágy, és kellemetlen szag is van. Mindemellett folyamatosan puszilgatja (a száját is) (úgy akar puszit adni)és nem mos kezet étkezés előtt, ami engem eléggé zavar.Szeretem a kutyust, de pl.nincs túl kellemes szaga a lehelletének...és nem szeretném, ha ilyen szájjal vagy kézzel nyúlna hozzám. Ráadásul múltkor valamilyen kiütés is lett rajtam...A kutyust fürdetik rendszeresen, de nem örülök neki, hogy oda teszem a fejemet, ahol azelőtt esetleg a kutyus popsija volt, mert napi egy fürdés azért nem elegendő a popsi higiéniájához...Már mondtam a barátomnak, de mindig megsértődik. Amikor kerek perec megmondtam, h nem szeretném, ha az ágyban lenne, és nagy kérés lenne-e ez, akkor elfintorodott,és azt válaszolta hogy igen. Mit javasoltok?

(elnézést a hosszú megfogalmazásért:))

2010. ápr. 13. 21:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
51%
Ezenkívül ha googleban kereskedsz, még találhatsz egy-két elrémisztő dolgot, főleg a háziállatok bélférgességéről, azt most nem másoltam ki, de fontos hogy legalább félévente féreghajtót adjatok neki, és már te is írtad a higiéniáról pl. kézmosás, takarítás stb. na ez háziállat tartásánál fokozottabban igaz, ezenkívül a kutyusnak is jobb lenne ha rendet és fegyelmet tanulna, célszerű lenne vele eljárni kutyiiskolába.
2010. ápr. 13. 22:16
 22/29 anonim válasza:
75%
Nem szabad túl gyakran fürdetni, mert nagyon kiszárad a bőrem korpásodni fog, nem lesz elég ideje a faggyú termelésre. Ha nagyon száraz a bőre, akkor elkap szegény mindenféle fertőzéseket, amik sajnos nagyon komolyak is lehetnek. Arról nem is beszélve, hogy ha rendszeresen át van áztatva a belső kis pihés szőre, akkor nagyon könnyen megfázik, akkor is ha szobakutya... Legjobb a lakában tartottnak ha 3 havonta van kb fürdetve, de havi 1nél gyakrabban különösen nem ajánlott... Én olyan 2-3 havonta szoktam. Üdv.
2010. ápr. 13. 22:24
 23/29 A kérdező kommentje:
köszönöm, majd továbbítom :)
2010. ápr. 13. 22:28
 24/29 anonim ***** válasza:
70%

Aki kutyát lakásban tart, az gyökér...

Miért kéne gy háziállattal egy ágyban aludni? Nem értem...

Nekem is volt mindenféle állatom, de csak miután családi házba költöztünk , és lett udvarunk. Én is puszilgattam őket, és utána mindig arcot és kezet mostam.

Én tuti nem járnék olyannal, aki egy ágyban alszik a kutyájával.

(Olyannal se, aki a gyerekkor után plüssállattal alszik, de mindegy)

2010. ápr. 13. 22:30
 25/29 anonim válasza:
39%

szerintem ez mind csak megegyezés kérdése ,hogy amikor te ott vagy a kutya nincsen az ágyon nekem van 3 cicám de mind meg van nevelve ( nincsenek verve )csak ha pl :azt mondom hogy kifele ,meg hogy hol a helyed meg stb ....ha ezt egy cicának meg lehet tanítani akkor kutyának meg pláne

meg persze foglalkozás kérdése az egész de .....de ,hogy válaszoljak te nem nagyon szeretheted a kutyát már bocsi ..

2010. ápr. 13. 23:27
 26/29 A kérdező kommentje:
Nemrég érkezett a kutyus, de köszi a tippet. Ami meg a szeretet illeti, azért nem szeretném a kutyust, mert nem akarok bacikat? Nekem is van kutyusom itthon, és őt is imádom, de utána is kezet mosok. Ez nem szeret kérdése szerintem. A kutya akármennyire is tisztán van tartva soha nem lesz teljesen olyan tiszta, mint egy ember. Ráadásul valószínűleg bolhás is. Nem értem, hogy ezt miért írtad. A barátom még azt is hagyja, hogy beleegyen a tányérjába...nekem meg ez sok. Sajnálom. Gondolhatod, hogy nem szeretem, de ez nem igaz. Menhelyre is szoktam járni kutyusokat etetni, látogatni. Őket is simogatom, szeretgetem, csak szerintem a kutyus nem ágyba való.
2010. ápr. 13. 23:38
 27/29 anonim ***** válasza:
51%

Ha téged zavar akkor jogos az indokod! Higiéniai szempontból is neked van igazad!

Szerintem ennek szakítás lesz a vége! Vagy most a kutya miatt, vagy hosszas szenvedés után a kutya miatt.

Egyáltalán nem kérsz sokat!!! Ezt fontos leszögezni!

A kompromisszum:

A párod alhat a kutyával, de csak a kanapén, vagy agy nem használt ágyon, de csakis kézmosással és fürdéssel ha hozzád akar érni!!!

Ja és légyszives mondd meg neki (én kérlek rá), hogy a kutya bőre, mint az állatoké öntisztuló (mint az embereké is volt születéssükkor), így egyáltalán nem tesz neki jót a gyakori fürdetés!!!! A kerti kutyát is max havonta ajánlott fürdetni, kosztól függően! A bőr a szervezet első védelmi vonala! Az ilyeneknek nem adnék kutyát!

Visszatérve az eredetikérdésre, szerintem semmiképp se hagyd ezt annyiban!!! Adj neki ultimátumot! Mégegyszer mondom, nem kérsz sokat!! Nem azt kéred hogy tűntesse el a házból, vagy ilyesmi!

2010. ápr. 13. 23:43
 28/29 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ:)

feltétlenül megmondom, a kutyusnak nem lesz semmi baja:) nagyon ügyelnek rá (doki stb.), úgyhogy minden rendben a kutyuval szerencsére. Sajnálom, h sokan lehordtak emiatt, nem a kutyusok ellen irányult a kérdésem.

mindenkinek köszönöm mégegyszer a válaszokat

2010. ápr. 13. 23:51
 29/29 anonim ***** válasza:
51%

Az jó, ha hagyjàtok, hogy a kutya arcon nyaljon titeket, csak jusson eszetekbe, hogy egy perccel azelőtt honnèt húzta ki a nyelvèt... Kutyàzàs utàn ugyanolyan alap dolog kezet mosni, mint wc utàn.

Az àgyra meg soha ne engedjètek fel, mert amikor ivarèrett lesz, elkezd jelölgetni... az àgyatokat is...

A baràtod gusztustalan, màr ne is haragudj, ha gyereketek lenne akkor is így viselkedne??

2010. ápr. 14. 03:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!