Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom kutyusa az ágyban. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom kutyusa az ágyban. Hogy győzzem meg?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy a barátomékhoz kutyus érkezett.Félreértések elkerülése végett, le kell, hogy szögezzem, hogy nagyon szeretem a kutyusokat, pl: rendszeresen játszom vele, meg etetem, simogatom,sétáltatom stb. A gond az az, hogy a barátom felengedi az ágyra, és vele alszik, ha én nem vagyok ott, ezért csupa kutyaszőr az ágy, és kellemetlen szag is van. Mindemellett folyamatosan puszilgatja (a száját is) (úgy akar puszit adni)és nem mos kezet étkezés előtt, ami engem eléggé zavar.Szeretem a kutyust, de pl.nincs túl kellemes szaga a lehelletének...és nem szeretném, ha ilyen szájjal vagy kézzel nyúlna hozzám. Ráadásul múltkor valamilyen kiütés is lett rajtam...A kutyust fürdetik rendszeresen, de nem örülök neki, hogy oda teszem a fejemet, ahol azelőtt esetleg a kutyus popsija volt, mert napi egy fürdés azért nem elegendő a popsi higiéniájához...Már mondtam a barátomnak, de mindig megsértődik. Amikor kerek perec megmondtam, h nem szeretném, ha az ágyban lenne, és nagy kérés lenne-e ez, akkor elfintorodott,és azt válaszolta hogy igen. Mit javasoltok?

(elnézést a hosszú megfogalmazásért:))

2010. ápr. 13. 21:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
71%

Az ágynemű problémára esetleg megoldás lehet, hogy megmondod neki, hogy saját ágyneműt kérsz, amit csak akkor raktok ki, mikor Te ott alszol.

A saját személyes higiéniájára nem tudok mit mondani, de én eleve kényes vagyok a kezemre meg a számra, tehát nem tudom, hogy egy ilyen téren normális embert mennyire zavar az ilyen.

Szeretem a kutyámat. Ölelgetem, meg minden, de azért a számmal nem érnék hozzá és kezet is mosok utána.

Nem tudom, hogy azt hogy tudnád neki beadagolni, hogy ez téged zavar...

2010. ápr. 13. 21:20
 12/29 anonim ***** válasza:
22%

2év vs. kutya

Kutya a befutó

2010. ápr. 13. 21:22
 13/29 A kérdező kommentje:

21:19-es Válaszoló: én próbáltam így megoldani, és kompromisszumot kötni, de a kutyus a fejemre mászik sajnos. Tündér aranyos amúgy, csak jobban örülnék inkább, ha a saját kiságyában lenne (mert van neki:))

21:16-os Válaszoló: Szerintem nem szolgáltam rá erre a hangnemre, ha ez a véleményed örülök neki, ha közlöd velem, de légyszíves kulturáltan. köszönöm

2010. ápr. 13. 21:23
 14/29 anonim ***** válasza:
90%

nekem is ugyanez a problémám, csak nekem a barátnőm csinálja ezt , pl ottvagyok nála hétvégén és mikor feljön a kutya az ágyra és elküldöm én vagyok lecseszve mondván hogy mért kell bántani, közben meg hiába van fürdetve akkoris büdös és elegem van, de azt már sikerült elérnem hogy nem alszik velünk a kutya, de nagyon komolyan szoktunk veszekedni ezen, sőt mikor még macskája is volt az velünk aludt, egészen addig amíg be nem hányt mikor szexeltünk, igaz akkor kivágtam az ablakon :S

a kérdésre: keress rá hogy milyen betegségeket okozhatnak a kutya által hordozott paraziták és mutasd meg a barátodnak, és mondd meg neki hogy ha továbbra is ezt csinálja inkább ne nyúljon hozzád mert undorító

2010. ápr. 13. 21:24
 15/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

és: Jesszus...mi az hogy 2 év vs kutya?

én nem azt mondtam, hogy vigye el a kutyát, vagy hogy soha ne aludjon ott, vagy esetleg vele!! Szimplán csak arra kértem, hogy mosson szájat és kezet utána, és amikor ott vagyok akkor ne legyen az ágyon, mert zavar, és kiütéses is leszek tőle. És komolyan ilyen szemét lennék? (legyetek szívesek kulturáltan véleményeket írjatok)

2010. ápr. 13. 21:28
 16/29 anonim válasza:

Nálunk is így van, csak fordítva. A barátom nem nagyon szereti, ha velünk alszik a kutya, sőt fel is áll, ha feljön a kutty:) Mi ezt az elején megbeszéltük, azóta a kutty, csak napközben lehet az ágyon, mikor be van ágyazva.

Próbáld ki, hogy a kutyával "beszélsz" nem a barátoddal... Lökd le finoman ha feljön este, hogy ne vegye észre a barátod.

A párodnak meg egyszerűen ne hagyd, hogy puszit adjon meg hozzád érjen. Lehet ezt kedvesen meg viccesen is, hogy elhúzódsz és hozzáteszed, hogy majd ha kezet mostál:P;)

A betegséges megmutatós tényleg jó ötlet, azok tudják riogatni :D

Amúgy ne haragudj, tudom, hogy nem ide tartozik, de meg kell kérdeznem: minden nap fürdetik a kutyát??? Mert azzal ám az életét is veszélyeztetik :S

2010. ápr. 13. 21:46
 17/29 anonim válasza:
Nem tudom mit kell szekálni. Látszik, hogy tökre szereti a kutyát, nagyon kedvesen ír róla...
2010. ápr. 13. 21:48
 18/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ:)

Pontosan nem tudom, hogy minden nap fürdetik-e, de elég gyakran. Hogyhogy veszélyeztetik az életét?:S Kifejtenéd picit bővebben?:S

Az is gond, hogy igazából hiába tiszta a kutyus, de a fogai nem lehetnek mindig tiszták, és kint az utcán (sétáltatásnál) akármilyen kutyapiszokba beleléphet, vagy másba, és nem szeretnék ezekkel a bacikkal aludni:(

2010. ápr. 13. 21:51
 19/29 anonim ***** válasza:

A statisztikák szerint Nagy-Britanniában, de valószínűleg más országokban is, a kutyák gazdáik közelében, gyakran ugyanabban a hálószobában, néha ugyanabban az ágyban alszanak. Fred Landeg brit főállatorvos azonban arra figyelmezteti a kutyatartókat, hogy ez veszélyes dolog.

Landeg doktor rámutatott arra, hogy a kutyák és a macskák gyakran kapnak szalmonella- és campylobacter-fertőzést, amely hasmenést, hányást idéz elő emberekre átterjedve is. A macskák hordozhatják a toxoplasmosis kórokozóját, ez az egysejtű parazita, ha bekerül az emberbe, vetélést, halva születést okozhat - írta a the Sun brit napilap.

A számok azt mutatják, hogy az emberek elővigyázatlanok. Angol kutatók felmérték egy településen 260 olyan ház szokásait, amelyek nagytestű labradort vagy Jack Russel terrier kutyát tartanak. Kiderült, hogy ezen ebek 20 százaléka a gazda hálószobájában alszik, 14 százaléka pedig egyenesen az ágyában.

A liverpooli egyetem tanulmányában olvasható, hogy az ország hat és fél millió házában él egy vagy több kutya. Ezeknek 42 százaléka a konyhában eszik és 24 százalékát hagyják egyedül a konyhában, amikor a gazdák távol vannak. Ahol ilyen széleskörű és szenvedélyes hobbi uralkodik, ott nem fogadják könnyen a figyelmeztetést - mondják a kutatók.

2010. ápr. 13. 21:59
 20/29 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. ápr. 13. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!