Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogyan győzzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogyan győzzem meg?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy nálam több mint 10 évvel idősebb pasival,de anyum nem akarja hogy talizzak vele,viszont én teljesen beleszerettem...
2011. jún. 23. 14:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha van eszed hallgass anyádra... Ha nincs dugasd meg magad párszor és tapasztalj a saját bőrödön. És nem hazabeszélek, férfi vagyok, örülnék ha feltűzhetnék egy 16-17 évest :D

24/F

2011. jún. 23. 14:08
 2/13 A kérdező kommentje:
De szeretem,és ő is szeret.
2011. jún. 23. 14:09
 3/13 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2011. jún. 23. 14:14
 4/13 anonim ***** válasza:

De nincs ilyen hogy ő is szeret kis szívem. Én nem vagyok annyira öreg szerintem mint a szerelmed, de nem tudnék mit kezdeni egy 14 évessel.. úristen még belegondolni is rossz. Mit csinálok vele? Ott röhögcsél meg elvan meg szerizi a cuky filmeket meg ilyenek? Én olyan 15-16nak saccollak, tehát a csávó lehet 25-26 éves. Azok már komoly emberek, nem tudnak effektive mit kezdeni egy 16 évessel aki csak pattog pörög meg csapong ide oda hullámzanak benne a hormonok. És itt nem arról van szó, hogy be vannak punnyadva, mert én is csinálok állatságokat. De nem úgy mint egy kis tini.

És visszatérve: bármikor levágok neked olyan szerelmes dumát hogy a füled kettéáll tőle, úgy hogy valójában arra gondolok hogy kettyintelek meg keresztül kasul, vagy épp csak arra hogy mit fogok vacsizni este.

Hogy miért? Mert én 24 éves vagyok, te meg 16 vagy 15 és a különbségből adódó tapasztalat elég a hatékony manipulációhoz.

Persze lehet, hogy meg lesz egy kapcsolat illúziója, nem nagy kunszt kitartani egy 16 évest, de hogy a csávó nem gondolja komolyan, az hót ziher.

24/F

2011. jún. 23. 14:17
 5/13 anonim ***** válasza:

hát igaza van az elöttem szólónak..a 10 évvel idősebb pasi ugy megtud vezetni 1 kislányt h észre sem veszed...előadja a "szeretlek én is" szöveget és tudja h innen nyert ügye van..ugyh anyukádnak teljesen igaza van és ezt majd te is befogod látni 1 kis idő elteltével..remélhetőleg..nem akar neked rosszat elhiheted..

22/L

2011. jún. 23. 14:24
 6/13 anonim ***** válasza:
16 éves vagyok és egy 31 éves pasival járok már lassan 3 éve.
2011. jún. 23. 14:27
 7/13 anonim ***** válasza:

"16 éves vagyok és egy 31 éves pasival járok már lassan 3 éve."

priceless

2011. jún. 23. 14:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Fail 16-31, xD, hát, biztos megért és sokat beszélgettek arról az időkről amikor ő még kicsi volt és te még meg sem születtél ^^
2011. jún. 23. 15:01
 9/13 anonim ***** válasza:
bakker, akkor amikor összejöttek, akkor a csaj 13 volt, a hapi meg 28? nem rossz... pedofil állat
2011. jún. 23. 15:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb vele mint egy hülye fiatal gyerekkel. Ő legalább érett és normálisan lehet vele beszélgetni.
2011. jún. 23. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!