Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le a félelmet, hogy megint bántani fognak?
Volt két elég rossz párkapcsolatom, fél év szünettel a kettő között. Az eleje jól, szépen indult mindkettőnek, de mind a kettő nagyon rossz, és fájdalmas véget ért.
A legelső kapcsolatomban nem tudtam elviselni a barátom természetét. Ha munka után fáradtan jött haza, nem lehetett szólni hozzá, és minden feszültségét rajtam vezette le. Nem volt hajlandó kompromissszumot kötni, ő tud mindent a legjobban alapon. (Konkrét példa: meg akarta etetni az egész családjával és velem is a mérges gombát, mert szerinte a gombaszakértő, aki bevizsgálta, "hülye").
Végül szakítottunk, mert én nem tudtam a mindennapokban elviselni, ahogyan beszélt velem, ha rossz kedvű volt.
A következő barátom szimplán semmibe vett. Sosem fejezte ki az érzéseit, nem nőként, hanem haverjaként bánt velem, és nem is érdekeltem igazán.
Szeretnék ismerkedni, és volna is rá lehetőségem, de valahogyan le kellene győzni ezt a félszt, hogy biztosan újra bántani fognak.
Elvégre gondolom vannak jól működő párkapcsolatok is, ahol
a felek tényleg odafigyelnek egymásra, és tényleg törődnek a másikkal, meg haragjukban és rossz kedvükben sem beszélnek úgy a párjukkal, mint egy ronggyal.
Ha bármi tanácsotok van, akkor segítsetek, légyszi! 23 éves lány
Talán nem a bulizós hülyéket kéne észrevenni.
Sajnos, erre nincs konkrét recept. Akit kétszer is átvertek és kihasználtak, az nagyon nehezen fog újra megbízni másokban. Egy darabig nem erőltesd, hogy kapcsolatban élj, mert akkor görcsölni fogsz és az nem jó. Érezd jó magad és ne akarj mindenáron pasit magad mellé. Ha megnyugszol és elégedett leszel, akkor ez is könnyebben fog menni.
Köszi.
Egyik sem "bulizós hülye" volt egyébként...
Majd próbálok nem rágörcsölni az ismerkedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!