Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan győzzem meg a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg a páromat arról, hogy nekem nem kell más, csak ő? Mert szeretem, kívül-belül, ahogy van.

Figyelt kérdés
Ami a külsőt illeti, nem is csúnya, nem átlagos, hanem olyan akire azt mondanám, átlag feletti, de nem is adonisz. Ezt gondoltam legalábbis róla, mikor elkezdtünk ismerkedni. Azóta ő a legjobb pasi a világon számomra. És okos is. Néha túlságosan is :). És az van, hogy ő azt hiszi, nem elég jó nekem, hogy ronda meg ilyenek. Nem elég izmos, nem elég férfias. Én nem tudom, ő mit lát, de én tudom, én mit látok, amikor ránézek. Tökéletes pasit, teljesült álmomat, és nagyon szeretem. De néha rájö ez a rondavagyokugyiselhagysz tripp. Dehogy hagyom el, mondom is neki, emg hogy nekem ő tetszik meg hogy csak őt szeretem. Emigy nem olyan, aki magához láncolna, vagy túlzottan féltékeny lenne. Azt nem is tudnám elviselni. Csak rá szokott jönni ilyen periódus. Hogy elégedetlen magával, és beképzeli, hogy biztos akkor én is az vagyok.
2011. okt. 20. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Sexeljetek sokat
2011. okt. 20. 23:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Az megvan...
2011. okt. 20. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:
mióta vagytok együtt? Mond neki, hogy akkor hagyod el, ha még sokáig ezt mondogatja :) vaagy kérdezd meg, hogy magából indul ki?.. Na viccen kivül, habár a barátnömnek tényleg ez jött be.. Na de én ugy gondolom, hogy ülj le vele beszélgetni és kérdezd meg miért is gondolja ezeket a dolgokat, és mond el neki, hogy számodra ö a minden és senki más nem érdekel, hogy mennyire fonots neked, és azért is vagy vele mert igy imádod hogy van, és nem másért :)
2011. okt. 20. 23:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt ez a probléma. Az oldotta meg, hogy

1: kicsit változtatott a stílusán (öltözködés, haj)

2: új társaságba került

3: elég sok "hasznos" dolgot csinál, így értékesnek érzi magát.

2011. okt. 20. 23:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem neked kell még ennél is jobban bizonyítani, hogy szereted, ugyanis neki saját magával van gondja, nincsen önbizalma. Ezen kéne segíteni inkább
2011. okt. 20. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!