Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kívánom a páromat, nem is szeretem? Vannak ilyen esetek? Lásd az én esetem:
Figyelt kérdés
nem tudom miért van ez velem, nem akarok vele lefeküdni, sőt, még beszélni sem a szexről, valahol van bennem valami undor féle.
a sok veszekedés hatása, ő sokat bunkózott velem, sokat sírtam, most ott tartok, hogy nem idegesítem magam már a baromságain, nem veszekszem.
csak újabban azt vettem észre, hogy kellemetlenül érzem magam, ha szóba hozza, vagy akar valamit.
szóval a testiség elutasítása belül (mert nem ésszel utasítom el mint valami praktika, szabályosan nem akarom!)
lehet a szerelem elmúlásával egyenlő jelen esetben?
2011. aug. 1. 19:26
1/7 anonim válasza:
ennek a kapcsolatnak mondható vminek annyi.
2/7 anonim válasza:
Ezt a kapcsolatot akár le is szűkithetnétek facebookra vagy msnre, mert ha nincs testiség kb ugyanott tartotok.
3/7 anonim válasza:
Igen elmúlt. Én is voltam ilyen helyzetben. Rossz tud lenni, én sem így akartam, de végül szakítottunk. Nem bántam meg.
4/7 A kérdező kommentje:
a szerelem hát akkor csak nem győz le minden akadályt...
2011. aug. 1. 19:41
5/7 anonim válasza:
mióta van? én 1-2 nap után biztos szakítanék veled
6/7 A kérdező kommentje:
szex van, mert tűröm, amíg meg nem értem saját magamat. mert komolyan nem értem mi zajlik bennem.
ő ezt az egészet nem tudja.
2011. aug. 1. 19:55
7/7 anonim válasza:
Szex van, mert hagyom, hát te sem vagy normális. Tudod mikor feküdnék le úgy valakivel, hogy nem kívánom. Mehet a levesbe, vagy mire vársz még a csodára? Ami elmúlt már nem fog visszajönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!