Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Szeretem a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szeretem a páromat és mégis.

Figyelt kérdés

Megcsókolt 1 pasi aki nagyon bejön nekem és én is neki. Teljesen oda vagyok mert kezdtem úgy érezni,h szeretem,de viszont ott a párom akit viszont valóban szeretek. Valahol rosszul érzem magam miatta valahol meg nem.

A pasival naponta találkozom hisz egy helyen dolgozunk.

Összevagyok zavarodva.

Aki csak azt szeretné mondani h ribanc,kur*a stb az ne írjon inkább.Biztosan nem én vagyok az első aki ilyen helyzetbe került, csak nem meritek bevallani.

2011. aug. 7. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ribanc k*rva!

Valld be a párodnak hogy egy másik farokkal kavarsz, remélem jól felpofoz és otthagy a francba :)

Aztán akkor mehetsz a másik farokhoz.

2011. aug. 7. 16:35
 2/9 anonim ***** válasza:
nem véletlenül szerettél bele másba...
2011. aug. 7. 16:40
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem voltam világos mikor azt írtam aki csak riban*ozni akar ne írjon?

Istenem,mért van az,h ha mással történik ilyen egyből lehurrogják!

Mintha senkisem hibázott volna még életébe!

Normális és segítő válaszokat vártam!

2011. aug. 7. 16:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Mióta vagy együtt a pároddal?

Azon gondolkozz el elsőként, hogy miért hagytad h megcsókoljon és miért viszonoztad, ha szereted a párod. A kettő nem fér meg együtt

2011. aug. 7. 17:22
 5/9 A kérdező kommentje:

már több mint 2 éve.

Azt írtam már. Nagyon bejön és már olyannyira,h kezdtem úgy érezni,h beleszeretek.

2011. aug. 7. 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Attól hogy aztírod ne ribancozzunk, még az vagy...Legalább elmondtad volna a párodnak ha igazán szeretnéd.

És nem, velem sosem volt ilyen szóval nemkell mit bevalljak. Már együtt voltam barátommal amikor exem akitmég picit bírtam megakart csókolni, de én ellöktem szóval válaszd a másodikat, az elsőnek biztos jobb lesz nélküled..

2011. aug. 7. 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:

hát, azért egy hosszú, többéves kapcsolat során előfordul, hogy az ember elbizonytalanodik. főleg ha találkozik egy másik férfival... ez persze nem mentség arra, hogy mással csókolóztál. :)

szerintem egyedül végig kéne gondolnod aztán a barátnőkkel kibeszélni, hogy mit is szeretnél. újba kezdeni, vagy a meglévőt jobbá, értékesebbé tenni? érdemes egy másikért - ami lehet csak kaland lesz - eldobni a jelenlegit? tényleg szerelmes vagy-e vagy csak megszoktad a párodat?

és hát igen, a pároddal is meg kéne beszélned, ha valamilyen problémát érzel a kapcsolatotokban.

ha meg még nem vagytok régóta együtt, akkor egyértelműen nem vagy szerelmes, nyugodtan vágj bele az újba:) (bár szerintem az ilyen munkahelyi viszonyok elég neccesek)

2011. aug. 7. 17:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Azt írtad, hogy aki CSAK azt tudja írni, az ne írja azt.

A mások hibáira való mutogatás, nem oldoz fel a saját bűneid alól. Szép is lenne, ha mondjuk egy sorozatgyilkos azt mondaná, hogy hát hé miért vagytok mérgesek rám, miért szóltok le, más is volt már sorozatgyilkos!

Tudod mi a helyes döntés. Csak azért írtál kérdést, mert egy gyáva féreg vagy, nem mered neki bevallani. Kiskaput keresel, amivel elkerülheted a konfrontációt, ezért tetted fel a kérdést.

Nincsen! Ha nem leszel őszinte, csak még rosszabbá teszed ezt az amúgyis elbaszott helyzetet.

Most már csak döntened kell.

2011. aug. 7. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Ribanck*rva.

Csak ezért a mondatodért írtam le: ".Biztosan nem én vagyok az első aki ilyen helyzetbe került, csak nem meritek bevallani."

Én soha a büdös életben nem voltam ilyen helyzetben, de amikor mást hibáztam, megkaptam érte a kellő lecseszést, ahogy illik. Ezt most te is megkapod.

De jól mondják előttem, ezt összehoztad, és ne a kiskapukat keresd, és a minél kevesebb felelősségvállalást, hanem igenis szedd össze magad, és oldd meg valahogy. Nehéz lesz, az tény. De nem menekülhetsz el a nehézség elől.

2011. aug. 7. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!