Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szeretem a páromat és mégis.
Megcsókolt 1 pasi aki nagyon bejön nekem és én is neki. Teljesen oda vagyok mert kezdtem úgy érezni,h szeretem,de viszont ott a párom akit viszont valóban szeretek. Valahol rosszul érzem magam miatta valahol meg nem.
A pasival naponta találkozom hisz egy helyen dolgozunk.
Összevagyok zavarodva.
Aki csak azt szeretné mondani h ribanc,kur*a stb az ne írjon inkább.Biztosan nem én vagyok az első aki ilyen helyzetbe került, csak nem meritek bevallani.
Ribanc k*rva!
Valld be a párodnak hogy egy másik farokkal kavarsz, remélem jól felpofoz és otthagy a francba :)
Aztán akkor mehetsz a másik farokhoz.
Nem voltam világos mikor azt írtam aki csak riban*ozni akar ne írjon?
Istenem,mért van az,h ha mással történik ilyen egyből lehurrogják!
Mintha senkisem hibázott volna még életébe!
Normális és segítő válaszokat vártam!
Mióta vagy együtt a pároddal?
Azon gondolkozz el elsőként, hogy miért hagytad h megcsókoljon és miért viszonoztad, ha szereted a párod. A kettő nem fér meg együtt
már több mint 2 éve.
Azt írtam már. Nagyon bejön és már olyannyira,h kezdtem úgy érezni,h beleszeretek.
Attól hogy aztírod ne ribancozzunk, még az vagy...Legalább elmondtad volna a párodnak ha igazán szeretnéd.
És nem, velem sosem volt ilyen szóval nemkell mit bevalljak. Már együtt voltam barátommal amikor exem akitmég picit bírtam megakart csókolni, de én ellöktem szóval válaszd a másodikat, az elsőnek biztos jobb lesz nélküled..
hát, azért egy hosszú, többéves kapcsolat során előfordul, hogy az ember elbizonytalanodik. főleg ha találkozik egy másik férfival... ez persze nem mentség arra, hogy mással csókolóztál. :)
szerintem egyedül végig kéne gondolnod aztán a barátnőkkel kibeszélni, hogy mit is szeretnél. újba kezdeni, vagy a meglévőt jobbá, értékesebbé tenni? érdemes egy másikért - ami lehet csak kaland lesz - eldobni a jelenlegit? tényleg szerelmes vagy-e vagy csak megszoktad a párodat?
és hát igen, a pároddal is meg kéne beszélned, ha valamilyen problémát érzel a kapcsolatotokban.
ha meg még nem vagytok régóta együtt, akkor egyértelműen nem vagy szerelmes, nyugodtan vágj bele az újba:) (bár szerintem az ilyen munkahelyi viszonyok elég neccesek)
Azt írtad, hogy aki CSAK azt tudja írni, az ne írja azt.
A mások hibáira való mutogatás, nem oldoz fel a saját bűneid alól. Szép is lenne, ha mondjuk egy sorozatgyilkos azt mondaná, hogy hát hé miért vagytok mérgesek rám, miért szóltok le, más is volt már sorozatgyilkos!
Tudod mi a helyes döntés. Csak azért írtál kérdést, mert egy gyáva féreg vagy, nem mered neki bevallani. Kiskaput keresel, amivel elkerülheted a konfrontációt, ezért tetted fel a kérdést.
Nincsen! Ha nem leszel őszinte, csak még rosszabbá teszed ezt az amúgyis elbaszott helyzetet.
Most már csak döntened kell.
Ribanck*rva.
Csak ezért a mondatodért írtam le: ".Biztosan nem én vagyok az első aki ilyen helyzetbe került, csak nem meritek bevallani."
Én soha a büdös életben nem voltam ilyen helyzetben, de amikor mást hibáztam, megkaptam érte a kellő lecseszést, ahogy illik. Ezt most te is megkapod.
De jól mondják előttem, ezt összehoztad, és ne a kiskapukat keresd, és a minél kevesebb felelősségvállalást, hanem igenis szedd össze magad, és oldd meg valahogy. Nehéz lesz, az tény. De nem menekülhetsz el a nehézség elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!