Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy már egy ideje egyszerűen kezdem azt érezni hogy már nem szeretem a páromat?
Viszont azt tudom hogy ha elhagyna akkor belehalnék a fájdalomba!
Mit tegyek?
3 éves kapcsolat
ezt én sem értem mert valakit vagy szeretek vagy nem...
amúgy akkor ez ilyen se veled se nélküled dologgá kezd alakulni..
ha már ezen gondolkodsz akkor már rég rossz szerintem...meguntad vagy nem tudom mi lehet...
szex ok köztetek?
lány vagyok 19 éves a második válaszoló nagyon jól megfogalmazta ez a kapcsolat pontosan egy se veled se nélküled dolog!
A szex nagyon jó!
Nem igazán tudom megfogalmazni amit érzek... Ha nincs velem nagyon hiányzik, ha meg velem van... akkor meg nem is tudom olyan furcsa érzés....
SE VELED, SE NÉLKÜLED ÉLNI NEM TUDOK!!!- pont ezt érzem!!!!!!
ugyan ezt érzem én is..
kicsit el kéne szakadnom tőle, de ha ő elmegy valahova a barátaival, én letargiába esek, és nincs kedvem emberek közé menni..
pech :)
A kérdés inkább az, hogy a szerelem vagy a szeretet múlt el?
A szerelem elmúlik egy idő után, de a szeretetnek nem kéne... Miből ered az hogy nem szereted? Mármint hogyan nyilvánul meg? Reggel felébredsz mellette és nem tudod miért vagy ott? Vagy egyszerűen unod a fejét? Kicsit fejtsd ki bővebben!
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!