Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg a páromat?
Apósjelöltem venne nekünk egy házat,ami 1,4 millió ft.
De a párom szülei sztem csak 1,3 milliót adna érte.Felhívták tegnap a rokonukat akié a ház,és mondták,hogy 1,3-at adnának érte,beszéljék meg otthon,és szóljanak vissza telefonon,hogy na akkor mire döntöttek,hogy adják-e annyiért vagy sem.De nem telefonáltak vissza.
Igaz a házban nincs fürdőszoba,de elég jó állapotban van,szép nagy udvara van,és elég jó tágas a lakás is.
Lehet azt alakítani ahogy mi szeretnénk,csak lennénk már végre külön.
Szeretném,ha megvennék a szülei,mert én már nem tudok velük egy házban élni.
Külön életet akarok a párommal.De a párom szerintem a szüleivel ért egyet,és nem akarja erőltetni a házat,ha nem adják olcsóbban.De már külön akarunk menni,legalábbis én nagyon. 22/N
Igen.
Nem volt vita,csak ennyi összegen gondolkodnak.
A párom ha odaállna a szülei elé,és konkrétan megmondaná,hogy vegyék meg nekünk,ennyin ne vaciláljanak,akkor biztosan megvennék.Csak a páromnak kellene odaállni,ő meg szerintem nincs olyan bátor.
Igen,lehet hogy van benne ilyen,hogy nem akarna különmenni. Mert eddig semmire nem volt gondja,mindent ők vettek,fizettek,és talán fél az élettől,a külön háztartástól,stb...
De én nem félek,csak azt várom,hogy külön menjünk.
10:34-es válaszolónak
Azért lakom velük,mert itt kaptam munkát a párom falujában.
A szüleim 80 km-re vannak mostmár tőlem,így nem mehetek haza minden nap.
És az az igazság,hogy én nem tartom magam fiatalnak ahhoz,hogy különköltözzünk,vagy ahhoz,hogy itt élek náluk.
Micsoda problémák! :D Tudlak irigyelni hallod, nekem miért nem ajánlja fel senki, hogy vesz egy házat csak úgy a két szép szememért?! 100 ezer forintot simán kitermelnék, ha a maradék nagy összeget állná valaki...
Különben fogod magad, leülsz a pároddal, és megkérdezed miért nem akar összeköltözni. Valamit majd kinyög, megpróbáljátok megoldani, aztán annyi... Ha szerinted elég nagyok vagytok, hogy összeköltözzetek, akkor egy ilyen triviális hülyeséget legyetek már képesek megoldani, különben eleve veszett ügy az egész összeköltözés...
20L
Jó neked kedves utolsó!:)
Én le szeretnék vele ülni megbeszélni ezt.De ő este jön haza a munkából,látom rajta,hogy teljesen ki van bukva,ragad lefelé a szeme,megfürdik,lefekszik,és szinte már alszik is.
Ezt nem lehet megbeszélni 15-20 perc alatt.Ő meg este már ki van merülve.És ha elkezdem mindig mondja,hogy majd megbeszéljük.:( De mikor?:(
Én annyira szeretnék már különköltözni!
Mit mondjak neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!