Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg a páromat?
Apósjelöltem venne nekünk egy házat,ami 1,4 millió ft.
De a párom szülei sztem csak 1,3 milliót adna érte.Felhívták tegnap a rokonukat akié a ház,és mondták,hogy 1,3-at adnának érte,beszéljék meg otthon,és szóljanak vissza telefonon,hogy na akkor mire döntöttek,hogy adják-e annyiért vagy sem.De nem telefonáltak vissza.
Igaz a házban nincs fürdőszoba,de elég jó állapotban van,szép nagy udvara van,és elég jó tágas a lakás is.
Lehet azt alakítani ahogy mi szeretnénk,csak lennénk már végre külön.
Szeretném,ha megvennék a szülei,mert én már nem tudok velük egy házban élni.
Külön életet akarok a párommal.De a párom szerintem a szüleivel ért egyet,és nem akarja erőltetni a házat,ha nem adják olcsóbban.De már külön akarunk menni,legalábbis én nagyon. 22/N
Ha annyi időtök nincs egymáshoz,hogy fél órát beszélgessetek egy fontos ügyben akkor minek éltek együtt??
HA most nem vagytok képesek kommunikálni,akkor mi lesz 5 év múlva??
Írod,hogy a ti házatok lenne,ti élnétek ott.
Akkor miért nem nyitod ki a kicsi szádat,és beszélsz te a rokonnal? Miért nem mondod meg neki,hogyha mégis 1.4 millióért adná el a házat,hogy kössön veled egy szerződést,hogy most megkap 1.3milliót,és 2 hónapon belül te kifizeted a + 100.000 forintot?? HA annyira akarod akkor ajánlj fel 100.000 forint helyett 120.000 forintot.
Ez a kapcsolat így eszett ügy. A palid kb lesz*rja a dolgot, meg evvel téged is. Tipikus fáradt vagyok szöveg. Érdekes ma mindenki reggeltől estig dolgozik. Ha ez igaz lenne, akkor sokkal másabb lenne a világ. Kizárt dolog, ohgy ne legyen pár óra szabaddeje, amiből rádfektetne fél órát. Se nemi élet (hisz nem fér bele), se semmi.
Érdekes módon az ide irogató nők mindegyikének reggeltől estig dolgozó palija van. Nem furcsa ez egy kicsit?
10:47-es vagyok.
Érdekes az én párom reggel 6kor megy el otthonról és este 8kor ér haza. 10 perc alatt lehörpinti a kávét és már megy is tovább, de addigra mindig megbeszéljük a legfontosabb dolgokat. A többit éjfél felé mikor hazaér és figyelj, most jön a lényeg, még akár hajnal 2-kor is rám mászik. Soha nem hallottam tőle azt, hogy ne szeretkezzünk, ne beszélgessünk, mert fáradt vagyok.
Én az exemnél mindig mindenre fáradt voltam, mert nem igazán érdekelt a véleménye és a problémája. (Hozzáteszem ő volt a hibás azért, hogy elhidegültem tőle.) El is váltunk 7 év után. Ugye érzékelted a különbséget a kettő kapcsolat között...
Párodnál van valami bibi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!