Páromat hogyan győzzem meg, hogy a macska nem maradhat?
Meséld el neki mi az a Toxoplazmózis, valószínüleg belátja milyen következményekkel járhat ha marad a cica.
35km
Jó, hát ez azért nem így van, hogy akkor minek kellett macska...
Nekünk is van egy fekete cicánk, már 5 éve velünk van. Most derült ki, hogy babát várok, de eszembe sem jutott, hogy akkor a cicának mennie kell. Eddig ő volt a mi "gyerekünk" nem fogom az utcára rakni. Persze neki is hullik a szőre, de ez van. Én úgy oldom meg, hogy gyakrabban porszívózok és mosok fel (és az almot nem én takarítom). Bár az tény és való, hogy abból a szobából kizárom, ahol a babánk lesz. Nem viseli jól (főleg úgy, hogy mindenhová bejárása volt, ha csak simán becsuktuk az ajtót, akkor felugrott a kilincsre és kinyitotta az ajtót:)), de megszokja és nagyon odafigyelünk rá, nem hanyagoljuk el.
sziaszok! szerintem a cicát is lehet nevelni, szoktatni szabályokhoz. a mi két cicánk például nem teheti be a lábát a gyerekszobába - erre már jóval a szülés előtt szoktattuk őket. türelemjáték, de megéri. én nem a szőr miatt aggódtam, hanem ugye a cicák szeretnek meleg, puha dolgokhoz bújni, így könnyen ráfekhetnek a csecsemőre.
most a fiam 1 éves, egész nap nyúzza a cicákat, miattuk kezdett el mászni is anno :) a szabályok azonban ma is élnek, a babaágy, babaszoba tabu a macskáknak.
ha egyébként tényleg szereted a cicát, ahogy írtad, szerintem próbálj meg valami kompromisszumos megoldást, mint pl. mi. sok sikert és jó babavárást!
Köszönöm a válaszokat.
Tudja a toxop.mert már meg is volt a vizsgálat,nincs semmi bajom.
Valószínű,hogy marad a macsek,majd valahogy megoldjuk.Mások is meg tudják oldani:))De a szobából biztos,hogy ki fogom szoktatni.
Én nem kismamaként sem tartanék macskát...
Ha a párod meg akarja tartani, akkor takarítson ő utána, és nevelje is ő. Talán úgy jobban meggondolja :P
szió! nekünk is szobacicánk van!
engem is zavar a szőre, de nem akarok megszabadulni tőle! :)
Majd ha meglesz a babaszoba oda nem mehet be, Az elején nyávogni fog valóban, de megszoja majd! Később meg nagy haverok lesznek a babóval.
ne aggódj ezmiatt, majd összeszoktok! :)
15 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!