Terhesség alatt kutya a lakásban? És ha megszületik a baba? Maradhat a kutya a lakásban?
Hát én kitelepítettem a kutyát.
Nem túl egészséges a pici babának a kutyaszőr, tarkíthatsz egész nap, minden akkor sem lesz teljesen tiszta:)
De ez csak az én véleményem
ha te átestél már ezen akkor a baba nem veszélyeztetett a pocakodban.nálam volt emiatt 2x is vérvétel,hát utánna lesz más bajod is vele.elmesélem a mi sztorinkat!
pincsim van,ö volt a gyerekünk a mindenünk,az ágyunk szélén aludt a lábunknál.ha külföldre utaztunk akkor is vittük magunkkal...ugy gondoltam babával is igy marad,majd legfeljebb kizárjuk a szobából.37.héten rámjött a szülés ,amire hazaértem apukám kedvesemmel karöltve elbarikásozta a nappalit is a kutya elöl.hát mondanom sem kell hogy milyen dühös lettem érte,hisz megegyeztünk hogy csak a szoba...ez volt okt.8-án amikor hazajöttünk a kórházból.a kutyus az év februárja óta kinti eb lett.
Állandóan jelzett ha jött valaki,akkor is sokszor amikor nem,vagy ha a szomszéd hangját meghallotta.a lakásban ugatott amitöl az én kincsem álladoan felkelt
A napi takaritás nyűggé vált a kisfiam mellett,mert a kutya amikor kikéretözött télen is behozta a sarat,tavasszal meg ugye hullatja a szörét.
éjszaka arra kelünk hogy kaparja az ajtot ki akar menni.zavaró volt.
mikro mászni kezdett a fiam mindenhová menni akart,szoval ha addig bent is maradt volna ,akkor biztos menni kellett volna neki.a gyerekek csusznak másznak,és ha egyszer felfedezik a lakást majd oda akar menni ahova te.
szerintem gyorsan elgondolkodsz majd hogy kitedd,azóta nekünk nem csak hogy kint van de ráadásul a hátsó udvarban van már,mert a kapu mellett van a gyerekszoba és a másfél éves fiam álmából is felkel rá mert imádja a kutyust.nagyon sajnáltam az elején de már hozzászokott,sokáig sirt az ajtóban.majd most kárpótolja a fiam hogy játszik vele.
bocsi ha hosszu voltam és nem konkrétan a kérdésedre válaszoltam ilyen hosszan.
Másfél szobás lakásban élünk, lakótelepen. Van egy 3 éves kiskutyánk és egy 11 hónapos fiunk. Mikor terhes lettem eszembe sem jutott kitenni v elajándékozni addig ő volt a mindenem. Amíg pocaklakó volt fiam ha feküdtem a kutyus minidg odajött és a fejét a hasamra tette és mindig ott aludt el, ha a fiam nagyon mocorgott és odajött megnyugodott.Amikor hazajöttünk a kórházból megszagoltattuk vele a babát. Igazából sztem nem tudta hova tenni. Aztán megszokta, jelzett ha sírt, egy hangot kiadott a babám és már jött, szólt a kutya és addig nem hagyott békén amíg oda nem mentem a babámhoz, pedig tudtam, h nincs baja.
Most ott tartunk, h szerencsétlen fél a gyerektől, mert mindig belekapaszkodik és jól megcsavarja a szőrét. De imádnak egymással kergetőzni, persze sose fogja meg a fiam.
Az elején nem engedtük be a szobájába de egy idő után beláttuk, h felesleges tiltani, mert úgy is pda megy hozzá. Ja persze ez mind azzal is jár, hogy minden reggelt úgy kezdünk, hogy porszívózunk, de nem bánom.
Szóval sztem ne rakd ki szegényt!
Bocsi, ha hosszú voltam.
Hú, ömlenghetnék, hogy milyen jó, ha bent maradhat a kutya, de nem teszem, mert én elfogult vagyok. (nagy testű kutyánk van kertesházba, ki-be járkál) Csak látnod kéne a gyermekemet, ahogy játszik vele. Eszembe sem jutott kirakni! Most megint terhes vagyok.
Az tény, hogy többet kell takarítani, főleg a mászás időszakában. A panelkutyusoknál még azplusz gond szerintem, hogy séta után idegen kutyák ürülékét is behozhjatja a lábán a kutyus. Mi is, ha elmegyünk máshová sétálni megmossuk a lábát bejövet előtt.
Szerintem ezt olvasd el! Nagyon érdekes!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!