Toxoplazmára fogékony vagyok van kutya macska is ha nem simogatom öket akkor is elkaphatom? Végig a terhesség alatt veszélyes vagy csak az elején?
Hogy érted hogy fogékony vagy? Nekünk is van állatunk, valószínűleg már gyerekkoromban átestem a toxo-n, így védett vagyok.. neked doki mondta?
17 hetes + 19 hós
szia en 24 hetes vagyok engem mar 2x lecsapoltak ez miatt.elöször kinai volt nekem is,de mar kepben vagyok.en sem ertem mi az hogy "fogekony vagy",mert az 3 fele lehet az eredmeny szempontjabol,
1.mar tulestel rajta,ez a legjobb mert akkor mar vedettseget elvezel ezzel szemben,en is atestem mar ugyhogy nem fenyeget veszely ha simogatod a kutyust meg a cicat.
2.meg nem estel tul,tehat veszelyeztetett vagy ezzel szemben,beteg lehet a baba,de gyogyszerrel kezelhetö
3.jelenleg vagy fertözes alatt,ez sem jo,kezelni kell,jo ha idöben kiderül...
szoval te melyikbe tartozol??
mit irtak a papirodra?
amugy neha tulsagosan eltulozzak dolgot,engem nagyon megijesztettek az elejen ezzel.
08:06 os vagyok most olvasom a kommented,hat az nem a legjobb,de mivel idöben kiderült igy folyamatosan figyelnek,az jo mert igy nem lehet baj,akkor baj ha tul kesön derül ki mert ebben az idöben nagy bajt okozhat a fejlödeseben a kicsinek.igy biztos nem lesz baj,de szerintem kerülni kell az allatokat es alaposan megmosni a zöldsegeket.ha nekem ilyen lett volna az eredmeny sajna költözött volna egy idöre a kutyuli.mert nem tudni hogy juthat a szervezetedbe,inkabb fö az ovatossag.
sok szerencset a babahoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!