Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Terhes lehet a kutya ha nincs...

Terhes lehet a kutya ha nincs méhe? Pl méhen kívüli terhesség? és ha nincs méhe felborulhat a hormonrendszere?

Figyelt kérdés
Van 1 fiu vizslám és szerelems egy káne korzo szukába, mindennap együtt játszanak, néha a kutyám be is probálkozik nála és tegnap betalált neki és össze is ragadtak. a kutya gazdija azt mnodta elvileg nem lehet terhes, de gyakorlatilag mi a helyzet? kb 4honapja kivették a szuka méhét, mert volt1 abortusza egy kobor kutya miatt aki beszökött hozzájuk.azota nem volt fiuval, remélem nem történt baj, hogy tegnap"összejöttek"
2009. júl. 30. 00:40
 1/6 anonim válasza:
100%
Ha kivették a méhét, akkor szinte lehetetlen, hogy kölyke legyen. Még akkor is, ha a petefészkét bent hagyták. De általában azt is kiveszik, ha a méhet eltávolítják. Ha bent maradt a petefészek, akkor egy egész minimális esély van, de még ha véletlenül történt is megtermékenyítés, nincs hova beágyazódjon a magzatkezdemény, úgyhogy az, hogy ebből kihordott vemhesség legyen, lényegileg kizárt.
2009. júl. 30. 04:40
 2/6 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem,hogyha egy szuka nem tüzel akkor egy kan hogy találhat be?hogy áll meg a kannak?ez nekem fura,erre jó lenne magyarázat.
2009. júl. 30. 08:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy véletlenül bent maradt egy kis darab a petefészekből. Ilyen esetben lejátszódhatnak hasonló folyamatok, mint tüzelés alatt.
2009. júl. 30. 09:02
 4/6 A kérdező kommentje:

azért irtam h befolyásolja e a hormonrendszert ha nincs méhe, de azota folyamatosan megáll a kutyámnak h csinálják még=)

azt én is tudom h nincs hova beágyazodnia a keletkezö embrionak, azért is kérdeztem h méhen kivül lehetnek e a kutyák is terhesek, mert google-ban beirtram de nagyon nem dobott ki semmit

köszönöm a válaszatokat =)

2009. júl. 31. 12:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy válaszoló-kérdezőnek:

Az én kanom ivartalanított, a barátnőm szukája is ivartalanított, mégis tüzelési időszakban a leányzó pucsít, félrecsapja a farkát, és megy a duhaj :D.

A legtöbb ivartalanított szuka nem hagyja magát, de néha előfordul, ilyenkor nincs semmi baj, az ösztönök és a genetika azért még működhetnek ivartalanítás után is.

Ha nem lennének ivartalanítva, az lenne a baj!

2009. júl. 31. 16:19
 6/6 A kérdező kommentje:
:D ez vicces, szerintem is az ösztönök miatt, mondjuk amiota a kutyám betalált neki és összeragdtak(rossz éélményei maradhattak, mert fájt neki)azota nem mer hátulról, csak elöről probálkozni:D szegény Bella(lány kutyus) meg mindig megy felé és félre csapja a farkát, de a kutyám csak szaglássza..remélem nem árt szegény Bella lelkének=)
2009. júl. 31. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!