Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy győzzem meg a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzzem meg a páromat arról, hogy tartsunk egy szolídabb esküvőt negyon szép emlékezetes ceremóniával és a lakdalom helyett tartsunk egy kertipartit ahova meghívhatnánk mindemkit aki fontos nekünk anélkül, hogy milliókat fizetnénk ki?

Figyelt kérdés

A párom nagy esküvőt szeretne jövőre, én meg kicsit idén.

Egy forintunk nincs nagy esküvőre az én verzióm meg kijönne 150 200 ezer forintból.

2010. máj. 22. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Emlékeztesd rá hogy nem lenne jó egy nagy hitellel kezdeni a házasságot.Vagy ha vesztek fel hitelt akkor már inkább tartsatok egy szerény lakodalomszerűséget,szülők,testvérek,néhány barát,20-30 fővel egy étteremben,ennyien is lehet mulatni,a többi pénzt pedig költsétek nászútra.
2010. máj. 22. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

Az attól függ. Ha pasi vagy, akkor szerintem nagyon ne reménykedj, hogy a párod egy kerti partiba bele fog menni..ne érts félre, nem vagyok a hatalmas és puccos esküvő híve, de ha esküvőm lesz, akkor szeretnék lagzit is..nem feltétlenül 500 fővel...lehet az szűk körben is...de a lényeg a lagzin van...bár az igaz, hogy okos praktikákkal meg lehet oldani olcsón is. esetleg neten járj utána a pénzspórolási ötleteknek, vagy kérj segítséget a barátnőitől...ők is nagyon ismerik és valószínű, hogy tudnak egyet s mást a dekorációkról stb...

Ha nő vagy, akkor szerintem könnyen meg tudod győzni a párod, hogy szerény esküvő is elég...próbáld meg gyenge pillanatában elkapni ezzel a témával kapcsolatban:)

2010. máj. 22. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok.

A második válaszolónak:

Nálunk épp fordítva van a dolog.A férjjelölt akar nagy lagzit,és én beszéltem le róla nagynehezen a csúnya anyagiak miatt.Nemsokára eljön a nagy nap,de még most is reménykedik hogy valami csoda folytán összejön a nagy lagzi.:)

2010. máj. 22. 22:34
 4/7 anonim ***** válasza:
ha nincs hjázatok,akkor tegyél elé pár apróhirdetést aranyos kis házikókról,hogy "drágám,ezekről álmodoznunk sem lehet jópár évig ha most nagy lagzit csapunk"...
2010. máj. 23. 07:52
 5/7 anonim ***** válasza:

a második válaszoló vagyok. az első válaszolónak: akkor ti nem vagytok egy tipikus pár:)..mármint ezt úgy értsd, hogy általában szerintem a csajok szoktak nagy lagziról álmodni:)

ui.:szép esküvőt és sok boldogságot kívánok Nektek!:)

2010. máj. 24. 18:35
 6/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a válaszokat. Egyébként nő vagyok így nálunk is a vőlegény szeretne nagy lagzit.

2010. máj. 25. 08:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak: Jó lenne megoldani 20 30 fős lagzit, de csak a legszűkebb csládommal vgyunk kb. 30-an. És még ugye ott a párom családja is.
2010. máj. 25. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!