Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzzem meg a páromat arról, hogy tartsunk egy szolídabb esküvőt negyon szép emlékezetes ceremóniával és a lakdalom helyett tartsunk egy kertipartit ahova meghívhatnánk mindemkit aki fontos nekünk anélkül, hogy milliókat fizetnénk ki?
A párom nagy esküvőt szeretne jövőre, én meg kicsit idén.
Egy forintunk nincs nagy esküvőre az én verzióm meg kijönne 150 200 ezer forintból.
Az attól függ. Ha pasi vagy, akkor szerintem nagyon ne reménykedj, hogy a párod egy kerti partiba bele fog menni..ne érts félre, nem vagyok a hatalmas és puccos esküvő híve, de ha esküvőm lesz, akkor szeretnék lagzit is..nem feltétlenül 500 fővel...lehet az szűk körben is...de a lényeg a lagzin van...bár az igaz, hogy okos praktikákkal meg lehet oldani olcsón is. esetleg neten járj utána a pénzspórolási ötleteknek, vagy kérj segítséget a barátnőitől...ők is nagyon ismerik és valószínű, hogy tudnak egyet s mást a dekorációkról stb...
Ha nő vagy, akkor szerintem könnyen meg tudod győzni a párod, hogy szerény esküvő is elég...próbáld meg gyenge pillanatában elkapni ezzel a témával kapcsolatban:)
Első válaszoló vagyok.
A második válaszolónak:
Nálunk épp fordítva van a dolog.A férjjelölt akar nagy lagzit,és én beszéltem le róla nagynehezen a csúnya anyagiak miatt.Nemsokára eljön a nagy nap,de még most is reménykedik hogy valami csoda folytán összejön a nagy lagzi.:)
a második válaszoló vagyok. az első válaszolónak: akkor ti nem vagytok egy tipikus pár:)..mármint ezt úgy értsd, hogy általában szerintem a csajok szoktak nagy lagziról álmodni:)
ui.:szép esküvőt és sok boldogságot kívánok Nektek!:)
Sziasztok!
Köszi a válaszokat. Egyébként nő vagyok így nálunk is a vőlegény szeretne nagy lagzit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!