Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Linkelnétek nekem szép és egyszerű ruhákat ami nem túlzás egy kicsi szerény polgári esküvőre!? 20/L
Szerintem a jobboldali szép és egyszerű.
Nekem ez az áhított ruhám. Előre láthatólag 4 év múlva :)
Szerintem egy esküvőre nincs olyan, hogy túlzás. Ha csak annyit tudtok tenni, hogy polgári esküvőt tartotok, akkor is ez a te nagy napod, kívánom, hogy az utolsó is legyen, nyugodtan vegyél fel olyan ruhát, amilyenről álmodsz! :) Ha 3 méteres uszályos, bőaljú, akkor olyant, ha egy egyszerű fehér ruha, akkor azt. A lényeg, hogy te érezd magad a legszebbnek a világon, ne az érdekeljen, hogy ki mit mond, kinek mi tetszik! Én alapból az egyszerűbb ruhákat szeretem, az én nagy álmom ez volt: [link] de nem találtam rá. Így egy másikat választottam.
Sok boldogságot!
Tipikus női válaszok érkeztek. KI MONDTA,HOGY A KÉRDEZŐ NŐNEMÜ?????????????
Szerintem olyan ruhát kell választani esküvőre, ami kifejezi az egyéniséged, természeted.
Szerintem ez egyszerű és nagyon bájos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!