Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiskunhalason tudtok e szép helyszínt esküvőre, esetleg éttermet?
1. Sóstó Csárda (város széle)
2. Csipkeház (központ)
3. Somogyi lakodalmas ház (város széle)
4. Tiszti klub (központ)
Ez ilyen szubjektív sorrend. Bár a Tisztit írtam utoljára, nekem ott volt a lagzim, és azt is széppé lehet varázsolni dekorációval.
Az éttermek is biztosan mind vállalnak, azokat nem sorolom fel, a neten megtalálod őket.
köszönöm, nagyon sokat segítettél!! :)
Ági
OFF:
Kedves Ági (Kérdező)! Több kérdésemre láttam már a válaszodat, és ezúton szeretném megköszönni a sok hasznos, és kedves tanácsot! :) Kíváncsiskodni szeretnék: most lesz az esküvőtök? :))
Nagyon sok boldogságot, jó egészséget, szeretetet, hosszú életet kívánok Nektek a Csöppségetekkel együtt!!!
Eszter
Kedves Eszter!
Nagyon szépen köszönöm, hát ez igazán jól esett!! :)
Nekünk már megvolt az esküvőnk még 2009-ben, de elvégeztem egy esküvőszervező iskolát és most Kiskunhalasra szervezem a legjobb barátnőm nagy napját. Ezért gyűjtöm az infókat :)
Viszont kívánok sok örömet és boldog percet nektek is!!
És tényleg nagyon jól estek a soraid!! :)
Ági
Ági!
Nagyon sok sikert kívánok Neked az esküvő szervezésében - biztosan nagyon szép és meghitt lesz -, a barátnődéknek pedig nagyon sok boldogságot!
Sokszor olyan meghatókat írsz a kisfiadról, hogy már a sírás kerülget (van, hogy erősebb nálam, és potyognak a könnyeim a soraidat olvasva)! Nagyon jó Édesanya vagy, ezt innen (gépen keresztül) is meg lehet állapítani!
Mégegyszer sok boldogságot, erőt, egészséget, örömet, és minden jót, amit az ember kívánhat - kívánok Neked és Kedves Családodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!