Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiskunhalason tudtok e szép helyszínt esküvőre, esetleg éttermet?
Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 07:35
11/18 A kérdező kommentje:
... én éppen a munkahelyemen ülök, de elszorult a torkom a soraidtól Eszter... :) igazán köszönöm, de semmi extra nincs a véleményei mögött csak az őszinte szeretet ez a kis törpe iránt!! hiszen Ő az életem :) és természetesen a férjem. nálunk sem minden rózsaszín folyton, de a problémák azért vannak, hogy az ember megoldja őket, nem?? pozitívan kell a dolgokhoz állni és akkor csak segítünk magunknak egy kicsit!! :) nagyon aranyos vagy és remélem, a Te életedben is minden úgy alakul, ahogy igazán szeretnéd!! :)
2011. febr. 24. 11:49
12/18 anonim válasza:
13/18 anonim válasza:
A ddekor csinálta nekünk is, csak ajánlani tudom a munkájukat.
14/18 A kérdező kommentje:
köszönöm, szuper, mindent jegyzetelek!!!! :)))
2011. febr. 24. 12:48
15/18 anonim válasza:
A ddekor tényleg a legszuperebb. Nekem nem Halason volt, jóval távolabb, de még így is megérte, olyan jó áron dolgoztak. Tökéletesen követik az igényeidet. Kifogástalan ízlésük van. Nekem pl. a csokrom is tőlük volt....a legszebb, amit valaha láttam...
17/18 anonim válasza:
Eszter vagyok...
:) Nagyon aranyos vagy, köszi, hogy válaszoltál!
Remélem, egyszer majd én is ilyen jó Édesanya lehetek, mint te, vagy mint az Édesanyám!
18/18 A kérdező kommentje:
a képek tényleg csodásak, szuper volt a díszítés!! fel is keresem Őket, kérek árajánlatot!!
Eszter, hát erre mit is mondhatnék??... nagyon jól esnek a szavaid!! :) hidd el, menni fog majd Neked is, főleg, ha Édesanyád a jó példa előtted!! én is az enyém miatt lettem ilyen :) Ő a példám a gyereknevelésben!! és sok minden másban is!! :)
2011. febr. 25. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!