Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom nem szűz, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom nem szűz, akkor úgy érzem én csak 1 vagyok neki a sok közül. Hogyan győzzem meg magam, hogy ez nem így van?

Figyelt kérdés

Én szűz vagyok. 25/F

Borzasztó érzés, ha arra gondolok, hogy előttem már mással átélte a párkapcsolati örömöket, és én már nem tudom neki megadni az újdonság varázsát, nem tudjuk együtt átélni az első alkalmat. Továbbá nem érzem úgy, hogy én lennék neki az egyetlen, mert a múltjában voltak mások is.

2011. jún. 22. 16:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nem beszéltetek erről? Én megkérdeztem a volt barátomat, és mondta, hogy volt már előttem 2 is.

Egyébként én is hasonlóan érzek. Mikor mesélte, hogy milyen barátnői voltak...úgy éreztem, hogy olyan levest akarok enni, amibe már beleköptek.

Friss a kapcsolat? Mert azért idővel ez az érzés enyhül.

23/N

2011. jún. 22. 16:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én is hasonló szituációban voltam anno a barátnőmmel, és be kell valljam neked még így is sok meglepetést okoztam neki. Gyakorlatilag percekig remeget a karjaimban aktus után :) Szal kár paráznod! Az hogy elvette már valaki a szüzességét az nem számít, egy gonddal kevesebb :)
2011. jún. 22. 16:56
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem csak a szüzességről van szó. Hanem hogy előttem valaki ugyanúgy ölelgette, puszilgatta, stb
2011. jún. 22. 16:58
 4/17 A kérdező kommentje:
Elég friss, még nem volt "ottalvás", de amikor mondta hogy már voltak előttem én úgy éreztem mintha szíven döftek volna.
2011. jún. 22. 16:59
 5/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Valószínű azért van veled, mert szeret. A régi kapcsolat(ok)nak vége lett és ez a lényeg. Végül is jó, hogy elmondta, mert így legalább tudod, hogy mire számíts.

Hidd el, idővel ez nem fog zavarni. Engem is "bántott" egy ideig, aztán szépen lassan elfelejtettem. A szerelem mindent legyőz! ;)

2011. jún. 22. 17:04
 6/17 mimano ***** válasza:
Már ne is haragudj, de igazán nem várhatod el tőle, hogy ne legyen senkije és te legyél az első... Nem értem miért érzed ettől rosszul magad, hiszen ez semmit nem jelent! Sőt! Sokkal jobb egy olyan lánnyal aki tapasztaltabb véleményem szerint. Neked nem volt még senkid, hogy ilyen elvárásaid vannak?
2011. jún. 22. 17:17
 7/17 A kérdező kommentje:
Nekem még nem volt senkim. Olvasd el a kérdés magyarázatát.
2011. jún. 22. 17:31
 8/17 mimano ***** válasza:
És miért nem volt még senkid?
2011. jún. 22. 17:37
 9/17 A kérdező kommentje:
Mert mentális betegségem miatt alkalmatlan voltam párkapcsolatra.
2011. jún. 22. 18:08
 10/17 mimano ***** válasza:

Mostmár képes leszel rá?

Bocs, hogy így faggatlak, de azt te is érzed, hogy nem azzal van a baj, hogy egy lánynak volt már előtted valakije, hanem hogy te ebből problémát csinálsz! Ennek kell valahogy a mélyére nézni.

2011. jún. 22. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!