Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom nem szűz, akkor úgy érzem én csak 1 vagyok neki a sok közül. Hogyan győzzem meg magam, hogy ez nem így van?
Én szűz vagyok. 25/F
Borzasztó érzés, ha arra gondolok, hogy előttem már mással átélte a párkapcsolati örömöket, és én már nem tudom neki megadni az újdonság varázsát, nem tudjuk együtt átélni az első alkalmat. Továbbá nem érzem úgy, hogy én lennék neki az egyetlen, mert a múltjában voltak mások is.
Nem beszéltetek erről? Én megkérdeztem a volt barátomat, és mondta, hogy volt már előttem 2 is.
Egyébként én is hasonlóan érzek. Mikor mesélte, hogy milyen barátnői voltak...úgy éreztem, hogy olyan levest akarok enni, amibe már beleköptek.
Friss a kapcsolat? Mert azért idővel ez az érzés enyhül.
23/N
Első vagyok.
Valószínű azért van veled, mert szeret. A régi kapcsolat(ok)nak vége lett és ez a lényeg. Végül is jó, hogy elmondta, mert így legalább tudod, hogy mire számíts.
Hidd el, idővel ez nem fog zavarni. Engem is "bántott" egy ideig, aztán szépen lassan elfelejtettem. A szerelem mindent legyőz! ;)
Mostmár képes leszel rá?
Bocs, hogy így faggatlak, de azt te is érzed, hogy nem azzal van a baj, hogy egy lánynak volt már előtted valakije, hanem hogy te ebből problémát csinálsz! Ennek kell valahogy a mélyére nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!