Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom nem szűz, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom nem szűz, akkor úgy érzem én csak 1 vagyok neki a sok közül. Hogyan győzzem meg magam, hogy ez nem így van?

Figyelt kérdés

Én szűz vagyok. 25/F

Borzasztó érzés, ha arra gondolok, hogy előttem már mással átélte a párkapcsolati örömöket, és én már nem tudom neki megadni az újdonság varázsát, nem tudjuk együtt átélni az első alkalmat. Továbbá nem érzem úgy, hogy én lennék neki az egyetlen, mert a múltjában voltak mások is.

2011. jún. 22. 16:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jegyezd el; ne előre, azt a fesztiváljegyekkel szokták. El. Jegyezd el. Azzal mindketten bizonyíthatjátok, hogy ez nem csak egy szalmaláng. Ha erre nem vagy hajlandó, akkor akár holnap is szétmehettek, mert akkor jogosan hiszi azt, hogy ez csak egy a sok közül. Elkötelezettség-bizalom-hűség. GO!
2011. jún. 28. 20:47
 12/17 anonim ***** válasza:

na, hát azért ne egy ilyen ok miatt jegyezd már el azt a csajt, ez hülyeség...

egyébként meg ne zavarjon, hogy már más is volt vele, mert most azért jár veled, mert te kellesz neki. ez neked miért nem elég? nem kéne emiatt problémázni, ami megtörtént, az megtörtént, el kell fogadni. amíg ezt nem tudod megtenni, addig sajnos ez az egész nem fog jól működni, mert akció közben is ezen fogsz rágódni, meg azon, hogy túltegyél az előzőkön, amitől csak még rosszabb lesz a teljesítményed. úgy csinálsz, mintha megcsalt volna velük, olyat, hogy rosszul esik neked, hogy más öleli meg puszilgatja, ilyenkor szoktak mondani.

2011. jún. 28. 21:09
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen, most én kellek, de a múltban más kellett, és lehet a jövőben is más fog kelleni neki.
2011. jún. 28. 21:17
 14/17 mimano ***** válasza:
Ez mindig benne van a pakliban. Általában az emberek nem azzal élek le az életüket, akivel először összejönnek.
2011. jún. 28. 21:19
 15/17 anonim ***** válasza:
ez ellen senki sem tud védekezni. ez van, ezt minden párkapcsolatban el kell fogadni.
2011. jún. 28. 21:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is teljesen ugyanezt éreztem amikor ugyanígy voltam a párommal, csak ebben a kapcsolatban ő 25/F én pedig 17/L. Neki is volt már "rengeteg" barátnője (az én kapcsolataim számához képest rengeteg) és nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. De aztán belenyugodtam, és rájöttem hogy ez fentáll minden kapcsolatban ahol valamelyik fél szűz illetve ebből kifolyólag a másik fél tapasztalt. :\ Bár néha szeretkezés után eszembe jut, hogy mással biztosan jobban érezte magát, de aztán mindig tudatosítja bennem hogy csak én gondolom így, és tényleg szeret. :) Szóval nyugalom, ezt el kell fogadni, bármennyire nehéz is.
2011. jún. 28. 23:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Éppen ezért vannak olyan párok, akik a házasságig várnak és csak azzal az egy, igazival fekszenek le. Nekik nem kell ilyenek miatt agyalni.

De ha már megtörtént, én beszélnék vele. Ha őszintén szeret, akkor végig tudjátok beszélni, hogy "figyi, szeretlek, de ez engem zavar, beszéljük meg", ő is meg fogja érteni, hogy te meg akarod ezt oldani, túl akarsz lépni rajta, s ezt értékelni is fogja. Sőt, ha esetleg megfordult volna a fejében, hogy más kolbásza kell neki, akkor ezek után látná, hogy te nem csak egy kapcsolat vagy, hanem A kapcsolat, mély elkötelezettséggel és kitartással.

2011. jún. 29. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!