Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom nem szűz, akkor úgy érzem én csak 1 vagyok neki a sok közül. Hogyan győzzem meg magam, hogy ez nem így van?
Én szűz vagyok. 25/F
Borzasztó érzés, ha arra gondolok, hogy előttem már mással átélte a párkapcsolati örömöket, és én már nem tudom neki megadni az újdonság varázsát, nem tudjuk együtt átélni az első alkalmat. Továbbá nem érzem úgy, hogy én lennék neki az egyetlen, mert a múltjában voltak mások is.
na, hát azért ne egy ilyen ok miatt jegyezd már el azt a csajt, ez hülyeség...
egyébként meg ne zavarjon, hogy már más is volt vele, mert most azért jár veled, mert te kellesz neki. ez neked miért nem elég? nem kéne emiatt problémázni, ami megtörtént, az megtörtént, el kell fogadni. amíg ezt nem tudod megtenni, addig sajnos ez az egész nem fog jól működni, mert akció közben is ezen fogsz rágódni, meg azon, hogy túltegyél az előzőkön, amitől csak még rosszabb lesz a teljesítményed. úgy csinálsz, mintha megcsalt volna velük, olyat, hogy rosszul esik neked, hogy más öleli meg puszilgatja, ilyenkor szoktak mondani.
Éppen ezért vannak olyan párok, akik a házasságig várnak és csak azzal az egy, igazival fekszenek le. Nekik nem kell ilyenek miatt agyalni.
De ha már megtörtént, én beszélnék vele. Ha őszintén szeret, akkor végig tudjátok beszélni, hogy "figyi, szeretlek, de ez engem zavar, beszéljük meg", ő is meg fogja érteni, hogy te meg akarod ezt oldani, túl akarsz lépni rajta, s ezt értékelni is fogja. Sőt, ha esetleg megfordult volna a fejében, hogy más kolbásza kell neki, akkor ezek után látná, hogy te nem csak egy kapcsolat vagy, hanem A kapcsolat, mély elkötelezettséggel és kitartással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!