Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogyan győzzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogyan győzzem meg?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy nálam több mint 10 évvel idősebb pasival,de anyum nem akarja hogy talizzak vele,viszont én teljesen beleszerettem...
2011. jún. 23. 14:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
lol le-"hülye fiatal gyerekez". Mer miről beszélgetsz vele 16 éves létedre? most komolyan, TE milyen beszédtémát nyújtasz egy 3x vagy 25+ évesnek? Konkrét példákkal halmozz el légyszíves.
2011. jún. 23. 16:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Én 15 éves vagyok, és lassan 2 éve együtt vagyok egy 30 éves férfival...

Csak annyit tudok mondani, hogy ezt csak te érezheted, hogy helyes-e. Ha tudod, és biztos vagy abban, hogy szeret - és nem csak átver - akkor nincs gáz. Anyudat próbáld megpuhítani, valahogy szedd rá mind a kettőjüket, hogy ismerkedjenek meg - akkor, ha látja, hogy nem egy szemét, lyukra játszó (már bocsi) alak, akkor biztos jobb lesz valamennyivel... Pasim és anyám is megismerték egymást (LOL, tisztán emlékszem arra a napra, mikor anyám felhívta pasimat, hogy Ő mit akar velem) - később már találkoztunk is... A mai napig összejárogatunk, szóval szerintem próbáld meg :)

2011. jún. 23. 16:43
 13/13 A kérdező kommentje:

Az van hogy én nem az átlagos vihogós tini lány vagyok,hanem a komoly,érettebb gondolkodású.Ezért nem találok a korosztályomból barátot.

Holnap fog megismerkedni anyuval,remélem jól sül el.

2011. jún. 23. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!