Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzzem le ezt a dolgot?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már elmúltam 20 éves és nem volt soha semmilyen kapcsolatom, mert mindig paráztam amiatt, hogy mit szólnának hozzá a szüleim vagy a közeli hozzátartozóim.
Mindig ez hátráltat az ismerkedésben és mindig erősebben hat rám, mint a társkeresési "ösztön".
Így valószínűleg sohasem lesz senkim. Most már kezd kicsit kényelmetlen lenni számomra.
Mit tehetnék?
2011. jún. 11. 18:38
1/4 anonim válasza:
Először is megírhatnád, hogy lány vagy-e, vagy fiú. ;)
Másodszor nem kell ezzel foglalkozni. Az én apám utálja a barátomat, de lassan hozzászokott, azt hiszem, mert már egy éve járunk, és nem úgy tűnik, hogy hamarosan szakítanánk. Hidd el, bárkit is választasz, a rokonaid bele fognak nyugodni! :)
2/4 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok.
2011. jún. 11. 18:44
3/4 anonim válasza:
én is ebben a helyzetben vagyok
21/f
4/4 anonim válasza:
az elején ezzel mindenki így van, hogy a barátai előtt menő, ha van valakije, de a szülei előtt viszont legszívesebben eltitkolná. ez teljesen rendben vagy, de te már 20 éves vagy és fiú, igazán nem lenne ezen mi szégyellnivalód! inkább az lenne a rokonaid szemében a fura dolog, ha b*zi lennél, mert még nem mutattál be nekik senkit.. hidd el, nem fognak rossz szemmel rád nézni amiatt, hogy van barátnőd. ha meg abba a kategóriába esel, hogy a szülők elkezdenek óvodás módjára gügyögni, hogy "jaj a drága kis petikének most már barátnője van, ő nagy fiú", akkor hagyd ki őket ebből az egészből, vagy nyelj egy nagyot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!