Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes kislányomat ebbe az...

2 hetes kislányomat ebbe az időbe még nem mertem kivinni, mindig csak ablakot nyitunk rá 10-15 percre mert végig üvölti az öltöztetést és utána is amíg rajta van a sapi. Ezért ki se merek vele menni, hogy győzzem le ezt a dolgot magamban?

Figyelt kérdés
Nektek is sírt ugye? Vagy csak én vagyok ilyen béna?;(
2008. nov. 19. 08:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Dehogy vagy béna, ne is gondolj ilyeneket. Az én kisfiam 6 hónapos de még most is sír öltözéskor, főleg most, hogy több ruhát kell felvenni. A sapkát és a sálat külön utálja, sikítva sír amikor ráadom, de amikor beleteszem a babakocsiba és érzi a friss levegőt, megnyugszik.

Kitartást, és sok sikert!

2008. nov. 19. 09:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia,nyugodj meg,nem vagy béna!Nekem ma 3 hetes és én eddig is kivittem,bár tegnap hogy fagy volt szinte egész nap,elmaradt a séta.De ma viszem csípőszűrésre-ezért ki kell hogy menjünk.Figyu,etesd meg,tedd tisztába,kicsit nyugtasd meg és azután próbálkozz a beöltöztetéssel,persze utoljára a sapit.Nem tudom cumizik e,ha igen,add a szájába-és vidd ki a levegőre.Hidd el élvezni fogja kint.Beszélj hozzá közben,nyugtasd.Próbálkozz!!Sikerülni fog,jó sétálást :-)
2008. nov. 19. 09:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! Akkor majd ma megpróbálom ha felkelt, megetetem, beöltöztetem, tiszta pelus és kimegyünk. Vmikor el kell kezdeni.

Egyébként nem cumizik, próbálkoztam már de neki csak a cicim kell.:)

2008. nov. 19. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!