Hogy tápláljam kislányomat a nyugodt éjszakák érdekében?
Kislányom 10 hónapos, a következőképpen eszik:
reggel 170-200 ml tápszer, délelőtt gyümölcs + keksz vagy zabpehely (190 g), ebéd főzelék (190 g), uzsonna 2 doboz babajoghurt vagy tejpép, vacsora 170-200 ml tápszer. Örülök, ha ezt mind meg is eszi, többet nem tudok bele diktálni (próbáltam a két fogásos vacsorát, vagyis főzelék és tápszer, de csak az egyiket eszi meg), éjszaka viszont felkel 1-szer, de inkább 2-szer és addig nincs nyugalom,míg nem kap enni. Mit lehetne kipróbálni? Megetetem én szívesen, de 7 hónapos koráig átaludta az éjszakákat.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a választ!
Tanácsadáson a védőnő azt mondta, hogy ha evés után nyugi van és alszik, hát akkor etessem meg. A doktornő javasolta a kétfogásos vacsorát (fürdés előtt ill. után), de ahogy írtam, nem jött be. Amikor felkel, nem etetem rögtön, próbálom megnyugtatni, vízzel kínálni, de öt-tíz perc után ismét jelez, akkor már határozottabban és enni kell. Utána alszik rögtön, nem hiszem, hogy félne. Az esti, éjszakai tápszer a Milupa Jó éjszakát tápszere, gondoltam esetleg ez valóban laktatóbb, de nála úgy néz ki mindegy.
Várok még ötleteket! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!