Alvás ügy? Tejesen elrontottam a 4 hónapos kislányomat?
kislányom 4 hónapos. nappal csak babkocsiban alszik el. minden kaja közt egy fél órát.
este a kiságyában egyáltalán nem alszik el. ha elringatom kézbe és leteszem a kiságyba rögtön felkel és üvölt. Bár meddig ringatom ahogy leér a kis popója fent van.
ha leteszem a nagy ágyba apa helyére nyugodtan alszik észre sem veszi.
aztán jön az éjszaka.
NYugodtan alszik olyan fél 1 ig. akkor elkezdi a lábát vagdalni, forgolódik, csapkodja a kezeit. ilyenkor megetetem /szopik/, és alszik egy fél órát, és megy a kézláb vagdosás. ha szorosan mellém teszem akkor is ezt csinálja.
cumit kiköpi és vizateszem stb.
ha nem teszem vissza a cumit akkor elkezd nyöszörögni, majd sírni!
4-5 között megint megettem, ilyenkor szopi közbe dumálni szokott nekem.de már két napja nem is pelenkázom hajnalba hátha az a baj.
Mit csináljak. Férjem teljesen kiszorult a szobából, mert így egyáltalán nem tud pihenni, és nap mint nap éles késekkel dolgozik.
Igaz én sem pihenek túl sokat.
Estére teljesen elfáradok. kimerülök.
Köszönöm ha tudtok segíteni!
próbáltam a kiságyat, de torka szakadtából üvöltött, tiszta vörösek voltak már a szemei.
azt elfelejtettem írni, hogy van egy 4 éves, de vele nem volt ilyen gond.
11 hónaposom egy hónapja nem üvölt ha leteszem és kijövök tőle. Az első 10 hónap (kivéve az első 2 hónap, mikor evett-aludt) minden alvása előtt ordított. Eleinte nappal babakocsiba tettem, de mikor már fel tudott ülni akkor felült alvás helyett. Szóval sokáig sírt, de napról napra jobb lett, és mostmár délben ebéd után leteszem, besötétítek, kijövök és pár perc duma után alszik. Este tápszer van (másfél hete, addig szopizott, azon aludt el) megissza, majd leteszem, kijövök és alszik reggelig.
Amikor sírt attól függően hogy, vagy bementem nyugtatni, vagy nem mentem be, és előbb utóbb elaludt.
A sírás nem fáj, baja nem lesz tőle, ő így tud tiltakozni az adott helyzet ellen, míg egy 2-3 éves hisztizik, szavakkal fejezi ki magát. De a majdnem 3 éves kisfiamnak is amit mondunk az van, még ha hisztizik is.
köszönöm a válaszokat
akkor sírás lesz, de éjjel is?
így az egész család nem fog aludni ha éjjel is hagyom sírni.
elmenni nem tudnak itthonról, hogy ne legyenek éjszaka itthon.
4 évesemnek is az van amit mondok, ha hisztizik ha nem
az a baj hogy annyira fáradt vagyok, hogy sokszor nincs türelmem. pedig a 4 évesenhez is kell. estére meg teljese n kipurcanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!