Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy tűnik tönkrement a házasságom. Van visszaút? Mit csináljak?
Szia!
Általánosságban annyit mondanék hogy minél előbb olvasd el
Gary Chapman: Egymásra hangolva - az öt szeretet-nyelv a házasságban c. könyvét ha még nem olvastad.
Szerintem tuti adni fog pár jó tippet, nagyon jó könyv.
Egy próbát megér mielőtt tovább romlik a helyzet, vannak hasonló esetek a könyvben is leírva.
Szia!
Ne haragudj, csak segíteni akartam a legelső válaszommal!
Nem tudom, hogy hogyan döntöttél! Nem is írtam, hogy tudom (14. válasz), de láttam olyan választ ami a "gyerek érdekében" (!!!???) válásra buzdít! Lehet, hogy Te már
döntöttél (ez kérdés, nem állítás) és azért pontoztál le?
Engem csak a lepontozás bosszantott, amivel rontottad a hitelemet (nem banki hitelre gondolok)! Ne haragudj!
A két- vagy akár több diploma olyan, mint a svájci bicskán az olló: van, de mit ér... Lehet vele dicsekedni!
Nyugodtan lepontozhatsz!
Ha majd döntesz, hogy mit csinálj, biztosan jó döntés lesz (bármit is fogsz dönteni); IV. szintű (lásd: OKJ)
képzettséggel (szerinted!) kizárt a rossz döntés lehetősége!
1. és 14. voltam.
Sok sikert! (gondolom ezt nem is kellene kívánni, mert tévedhetetlen vagy)
Szia!
Az utolsó válaszolónak: én az első, a tizennegyedik és az utolsó előtti (Te vagy az utolsó) válaszoló vagyok. Nem írtam a helyedben semmit! Ezt a túl iskolázott kérdező találta ki! Jó lenne ha végig elolvasnál mindent mielőtt egyetértenél egy hamis kommenttel!
(Nagyon rossz, hogy mindent túl kell magyaráznom, mert a
túloktatottak nem értik meg a válaszokat!)
huh, micsoda csatarozas...kozben a valos problema teljesen feledesbe merul.....
azert en kivancsi lennek, mi lett a tortenet vege
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!