Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkrement a házasságom?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk házasok, 4 éve leszünk egy pár. Van egy 1 éves gyermekünk. mostanában nem találjuk a közös hangot a férjemmel, nem vagyok igazán boldog vele, úgy mint régebben, nem tud velem nevetni, megváltozott hónapok alatt, mindenen vitatkozunk szinte, de vannak "normális napjaink", amikor úgy érzem hogy minden rendben lesz, aztán persze másnap, vagy pár nap múlva már semmi nem olyan :( Elvileg szeret, mondja is, meg bocsánatot is tud kérni, ahogy én is, próbáljuk megbeszélni, mindig találunk okot látszólag, hogy miért vagyunk feszültek, de, ez igy nem a legjobb. A szex sem olyan már, van hogy 1-2 hónapig nem vagyunk együtt, ennek is kerítünk okot mindig. Már nem is úgy vágyom rá, mint régen:( Sajnálom a házasságunkat, talán szágyellem is, hogy ilyen rövid idő alatt tönkrement, nem tudom mit csináljak. Váljunk? Vagy a gyerek miatt maradjunk? Vagy próbáljuk meg magunkj miatt? Bár nem érzem, hogy le tudjuk élni az életünket együtt :(2011. okt. 10. 08:51
1/9 anonim válasza:
Sajnos egymásra untatok.Elmúltak az erős érzések.Szerintem üljetek le beszélni,de ha nem lesz eredmény,akkor nem tanácsos együtt lenni,mert idővel csak mélyülni és fokozódni fognak a viták és a gyerek issza meg a levét.Még kicsi a gyerek és megússza a válást lelki sérülés nélkül.Ha szeretitek egymást,akkor próbáljatok változtatni,de ha nem,akkor....A ti döntésetek!
2/9 anonim válasza:
Ha akarsz erről beszélgetni,akkor nyugodtan írj nekem.
3/9 anonim válasza:
az előzőnek igaza van. Bár én még azt tanácsolnám próbáljátok felmelegíteni a házasságotokat menjetek el 3-asban valami vidám helyre ahol a kicsi is jól érezné magát és ti is romantikázhattok vagy pedig vedd a kezedbe az irányítást és lepd meg a férjedet munka után úgy mint ,,régen" finom különleges vacsora gyertya és légy szenvedélyes vele mint az elején, lehet hogy újra fellobbannak benne a dolgok és légy csinos hódítsd vissza! sok sikert
4/9 anonim válasza:
Ne adjátok még föl! Egy gyerek érkezése nagyon sokat változtat a kapcsolatokon általában. Az éjszakázások, a fáradtság sok problémát, feszültséget tud okozni a házastársak között. Beszéljétek át, próbáljatok türelmesebbek lenni egymással, bár konkrét problémákat nem írtál, csak hogy veszekedések vannak. Ha általános dolgokról, akkor semmi sem megoldhatatlan, de türelem kell mindkettőtöknek. Gyerőcöt nem tudjátok valakire rábízni, hogy kettesben elmenjetek vacsizni, moziba vagy bárhová? Ugyan még kicsi, de egy picit később meg lehetne próbálni, hogy ott alszik mamának pl. és kettesben töltitek az éjszakát. Csak a gyerek miatt persze nem szabad együtt maradni. De a leírtakból én arra következtetek, hogy semmi helyrehozhatatlan nem történt. A vágy hiánya vagy csökkenése kérdés, hogy a fáradtságnak tudható-e be vagy egyébként nem vágysz az együttléteitekre? De ez lehet a viták miatt is, ha ezt sikerül megoldanotok, akkor lehet, hogy a vágy is visszatér.
5/9 anonim válasza:
Merre élsz az országban?
Pont most indítunk egy jó kis tanfolyamot pároknak. Cél megmenteni, jobbá tenni a párkapcsolatokat!
6/9 anonim válasza:
Nagyon ismerős a helyzet, csak a férfi oldalról. Ugyanebben a szituban vagyunk mi is, csak picit régebb óta vagyunk együtt (9 év). A gyerek előtt semmi probléma nem volt. Mi sokat beszélgetünk, ennek ellenére persze egy rakás jelentéktelen dolgon piszkosul össze tudunk veszni. Én abban bízom, hogy kihúzzuk még addig amíg a feleségemet kevésbé fogja lekötni a gyerek, és akkor tudunk egy kis időt kettesben is tölteni. Még ne írd le ilyen gyorsan a házzasságod, ugyanakkor szerintem csak a gyerek miatt ne maradjatok együtt.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok. Nem írtam le, tegnap hazajött 1 csokor virággal, bocsánat, meg ilyenek, megbeszélTük, hogy kihozzuk magunkat a rosszból és együtt megyünk tovább... Reméljük, hogy nem csak pár napig tart megint :( Szeretjük egymást, biztos hogy már nem olyan rózsaszínűen látunk, de szeretünk és kötődünk. Általános témákon megy a vita, talán tényleg sok a teher mostanában rajtunk, talán ha helyrejönnek az anyagiak, amin pl sok a vita, talán jobb lesz. Most ezen is dolgozunk. A gyerkőcöt le szoktuk adni ha néha szórakozni megyünk, ez kb havi 1, tehát azzal nincs gond. Próbálom helyrehozni a dolgokat, remélem csak egy kisvölgy és lassan kijutunk belőle:) Végülis annyira tényleg nem gáz a helyzet, csak megszoktam a jót :) Köszönöm
2011. okt. 11. 09:33
8/9 A kérdező kommentje:
Mármint a kapcsolatot nem írtam le :)
2011. okt. 11. 09:34
9/9 anonim válasza:
szia
én is pont ugyanebben a cipőben járok, kivéve, hogy az én férjem adott is okot az elhidegülésemre.
1 éves lesz a gyerekünk, és idén lesz 3 éve h összeházasodtunk.
egyszerűen nem tudom mit tegyek, nem is kívánom és szerintem nem is biztos, hogy szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!