Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanultatok a tönkrement házasságotokból?
Figyelt kérdés
"Ebbe a hibába nem esem többet!" - Szereztetek olyan tapasztalatot, levontatok olyan következtetést, amit örökérvényűnek tartatok?2011. ápr. 5. 14:34
1/21 anonim válasza:
Igen, sose házasodj
21/F aki még nem volt nős és nem is lesz, mert elavultnak tartja ezt az intézményt!
2/21 anonim válasza:
Nem váltam el, de néhány kapcsolat után a tanulság: Soha ne add fel magad, a függetlenséged másért. Mindig állj több lábon az életben, és egy nő miatt ne dobj el másokat. Ha a nő nem fogad el a jó és rossz tulajdonságaiddal együtt, akkor állj tovább azonnal.
5/21 anonim válasza:
Azt, hogy a semmiért cserébe nem lehet sokat adni, hogy az ember csak tíz éves koráig nevelhető, hogy az éjszakai szex jobban zavarja a szomszédokat, mint az éjszakai veszekedés. Azt, hogy házasságban képtelenség egyedül élni, és azt, hogyha valaki mégis magára marad, az rengeteg tányér és pohár csörömpölésbe kerül.
6/21 tetris válasza:
Azt, hogy minden férfi önző, beképzelt, hálátlan disznó.
7/21 anonim válasza:
hehe, persze minden/férfi nő szemét, nem pedig az a helyes következtetés hogy jobban megszűrjük kivel állunk össze
8/21 anonim válasza:
Hogy az ellentétek sohasem vonzzák egymást és nem szabad feladni azt az "ideált", akire mindig is vágytunk, mert mindenkinek megvan valahol a "másik fele". Nagyon fiatalon, szinte gyerekként ismertem meg a férjemet. Hiába mondták a szüleim, hogy nem illünk össze, teljesen mások vagyunk, mégsem hallgattam rájuk. Hosszú herce-hurca után elváltunk. Jöttek, mentek a pasik az életemben, de még egyszer nem akartam megalkudni. Ragaszkodtam az elképzelésemhez és mikor már kezdtem azt hinni, hogy soha nem leszek szerelmes, akkor találkoztam a nagy Ő-vel. Létezik szerelem első látásra, ami azóta, hosszú idő után is lángol. :-)
9/21 A kérdező kommentje:
utolsó: megkérdezhetem, hogy hány évesen találtad meg?
2011. ápr. 5. 16:16
10/21 anonim válasza:
Persze hogy megkérdezheted. :-) 31 éves voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!