Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tanultatok a tönkrement...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanultatok a tönkrement házasságotokból?

Figyelt kérdés
"Ebbe a hibába nem esem többet!" - Szereztetek olyan tapasztalatot, levontatok olyan következtetést, amit örökérvényűnek tartatok?
2011. ápr. 5. 14:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy amikor két ember összeköltözik, megházasodik stb. az még nem a csúcs, hanem csak megmászandó hegy alja, ahonnan még sokat kell felfele kapaszkodni...
2011. ápr. 5. 16:55
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább azt tanultam meg, hogy figyelnem kellett volna azokra az apró jelekre, amikből arra következtethettem volna már évekkel ezelőtt, hogy mi nem illünk össze.
2011. ápr. 5. 21:59
 13/21 A kérdező kommentje:

Utolsó:

na de problémák, súrlódások, nézeteltérések minden kapcsolatban vannak, nincs mindenben tökéletes társ. ordító különbségek esetén egyértelmű, na de apró jelekből nem mindig lehet messzemenő következtetéseket levonni...

mondasz néhány példát?

2011. ápr. 5. 22:17
 14/21 anonim ***** válasza:
51%

Az első, a második, vagy a harmadikból?

Talán, hogy nem lesz negyedik. :-)

2011. ápr. 5. 22:41
 15/21 anonim válasza:
83%
Én csak azt,hogy túl sokat adni egy házasságban mindent megtenni a másikért maximálisan minden téren nem szabad, mert a végén már a sok is kevés lesz a társunknak egy idő után!Elváltunk,és egy olyan nő miatt,aki pont az ellen tétem semmit nem csinál.Néha dolgozik,nem érdekli a házi munka,csak a vásárlás,csavargás,szórakozás,az ex mos főz takarít,nálam még egy poharat sem rakott alréb,úgy tűnik így is működik.Lazára kell venni már az elején,nem kiadni teljes gőzzel a maximumot.Én biztos,hogy nem leszek többet univerzális háztartási robot!
2011. ápr. 7. 07:14
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy milyen buta, kotródék liba voltam, hiszen minden helyzet megjavítható. Aztán véletlenül a kezembe akadt a "Merj szeretni" című könyv, és újra összeházasodtunk. :)

tudom...rosszul döntöttem. de tanultam belőle.

2011. ápr. 7. 20:42
 17/21 A kérdező kommentje:

utolsó:

nahát! sok boldogságot! :)

2011. ápr. 8. 22:08
 18/21 Balázs1987 ***** válasza:
53%

Sziasztok,

itt a válás kategórián belül jelenleg a 4 oldalon a mit tehet ilyenkor egy apából szemezgethettek...

Én még egyszer tuti nem nősülök meg, de mind emellett előre leszögezem majd azt, ha értelmetlen hiszti van, az egyszer lesz, mert a másodiknál repül az illető... vagy együtt tud az ember élni valakivel, vagy nem. Én Nekem komoly társ kell, és szerintem abba nem fér bele az sem ami a fórum témámban van, és az értelmetlen, állandó veszekedés sem... egyik fél részéről sem...

De a lényeg, SOHA SE házasodj :)

2011. ápr. 10. 22:56
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Házas nem voltam, csak menyasszony. De azt jó sokáig..

Megtanultam, hogy:

- Ha két világból jöttünk, az egyik fél mindig elvágyik majd

- Ha túl nagy különbség van a gondolkodásunk, érdeklődésünk és értékrendünk között, az egyik fél mindig lemond és boldogtalan lesz, a másik pedig egy idő után természetesnek veszi

- Felnőtt ember sohasem változik, ha akar, akkor sem tud

- Sosem szabad, hogy egyetlen személy jelentse a boldogságot, barátok és család nélkül nincs kivel megosztani a jót és nincs kihez menekülni

- Az a férfi, aki nem viszonozza a törődést, nem is érdemli meg

- Lakva ismerni meg az embert!

- Az első pofont tényleg követi a következő

- A bizalmatlanság és féltékenység megöli a szerelmet

- Aki ki akar sajátítani, azt nem is érdekli, hogy boldog légy

- Aki az ellenségeivel bűntudat nélkül gerinctelen, az veled is az lesz, ha el mered hagyni

- Ha valami elromlott, nem szabad görcsösen ragaszkodni hozzá büszkeségből, tudni kell néha feladni, továbblépni és újrakezdeni az életet..

Remélem, ha újra bízni tudok a másik nemben, megtalálom majd a páromat, de vele biztos, hogy sokkal óvatosabb leszek..

2011. ápr. 10. 23:49
 20/21 anonim ***** válasza:

Azt, hogy 11 év után is tud a "párod" nagy meglepetést okozni.

Hogy ha nem szereti az állatokat, rosszul bánik a rokonaival, haverjaival, kihasznál olyan embereket, akik semmi rosszat nem tettek vele, tényleg veled is ilyen lesz, ha megun.

2011. ápr. 11. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!