Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanultatok a tönkrement házasságotokból?
Utolsó:
na de problémák, súrlódások, nézeteltérések minden kapcsolatban vannak, nincs mindenben tökéletes társ. ordító különbségek esetén egyértelmű, na de apró jelekből nem mindig lehet messzemenő következtetéseket levonni...
mondasz néhány példát?
Az első, a második, vagy a harmadikból?
Talán, hogy nem lesz negyedik. :-)
Hogy milyen buta, kotródék liba voltam, hiszen minden helyzet megjavítható. Aztán véletlenül a kezembe akadt a "Merj szeretni" című könyv, és újra összeházasodtunk. :)
tudom...rosszul döntöttem. de tanultam belőle.
utolsó:
nahát! sok boldogságot! :)
Sziasztok,
itt a válás kategórián belül jelenleg a 4 oldalon a mit tehet ilyenkor egy apából szemezgethettek...
Én még egyszer tuti nem nősülök meg, de mind emellett előre leszögezem majd azt, ha értelmetlen hiszti van, az egyszer lesz, mert a másodiknál repül az illető... vagy együtt tud az ember élni valakivel, vagy nem. Én Nekem komoly társ kell, és szerintem abba nem fér bele az sem ami a fórum témámban van, és az értelmetlen, állandó veszekedés sem... egyik fél részéről sem...
De a lényeg, SOHA SE házasodj :)
Házas nem voltam, csak menyasszony. De azt jó sokáig..
Megtanultam, hogy:
- Ha két világból jöttünk, az egyik fél mindig elvágyik majd
- Ha túl nagy különbség van a gondolkodásunk, érdeklődésünk és értékrendünk között, az egyik fél mindig lemond és boldogtalan lesz, a másik pedig egy idő után természetesnek veszi
- Felnőtt ember sohasem változik, ha akar, akkor sem tud
- Sosem szabad, hogy egyetlen személy jelentse a boldogságot, barátok és család nélkül nincs kivel megosztani a jót és nincs kihez menekülni
- Az a férfi, aki nem viszonozza a törődést, nem is érdemli meg
- Lakva ismerni meg az embert!
- Az első pofont tényleg követi a következő
- A bizalmatlanság és féltékenység megöli a szerelmet
- Aki ki akar sajátítani, azt nem is érdekli, hogy boldog légy
- Aki az ellenségeivel bűntudat nélkül gerinctelen, az veled is az lesz, ha el mered hagyni
- Ha valami elromlott, nem szabad görcsösen ragaszkodni hozzá büszkeségből, tudni kell néha feladni, továbblépni és újrakezdeni az életet..
Remélem, ha újra bízni tudok a másik nemben, megtalálom majd a páromat, de vele biztos, hogy sokkal óvatosabb leszek..
Azt, hogy 11 év után is tud a "párod" nagy meglepetést okozni.
Hogy ha nem szereti az állatokat, rosszul bánik a rokonaival, haverjaival, kihasznál olyan embereket, akik semmi rosszat nem tettek vele, tényleg veled is ilyen lesz, ha megun.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!