Mit csinájak? Úgy érzem tönkrement a házasságom!
Igen, ez a bizonyos, üljetek le, beszéljétek meg.. Esküszöm próbáltam, de valahogy mindig falakba ütközöm. Ha megbeszélünk 1 valamit, valami más probléma megint előjön. Úgy gondolom és érzem, hogy egyáltalán nem értékeli a "munkámat", soha nem jó amit csinálok, valamibe mindig beleköt. Nemrég elkezdett a konyhában rendezkedni, hogy majd ő megmutatja minek hol a helye... Pedig tényleg rendet tartok.
Hozzámentem, mert szerettem és úgy gondoltam, hogy szép és boldog családunk lesz. Hazajön, tévé bekapcsol, enni kér és kb. ennyi. Én meg csak küzdök, mint szúnyog a viharban...
Férfiként mondom... Én is voltam hasonló cipőben a nejemmel az elmúlt 15 évben többször is. Idővel minden tűz kialszik ha nem tesznek rá egy lapáttal.
Igyekezz Te magad pozitiv irányban változni. Próbáld meg levenni a főzőkötényt. Járj futni, tornázni, öltözködj. Légy vidám! Lehet hogy kacsingat másfelé az urad (csak tipp), mert unja a "háztartásbelit". Próbálj meg nő lenni!
Kíváncsi lesz mitől van a változás...
;-)
[persze a kivitelezés erőssége és milyensége tőletek függ!]
Sok sikert!
Te figyu? Milyen a szexuális életetek?
Lehet ott kéne először rendet tenni?
Kerdezd meg tole, hogy egeszen pontosan mi a problema veled???? A tanyerok, es a poharak, vagy a villak helye zavarja a konyhaban? Nem hiszem.
Mi a baja, miert nem tudja megbecsulni amitek van.
Dolgoztok, van penzetek? Egeszsegesek vagytok mindannyian? Akkor ultesd le, es vilagositsd fel, hogy 2 gyerekkel mar megvaltozott a korabban konnyu elet, az, amikor csak magara gondolt. Hazajott, es leult a tv ele.
Ne hagyd neki. Cseszegesd te is. Mondd neki, olvasson a gyerekeknek, es jatszon veluk bujocskat, es tarsasozzon is, hetvegen pedig irany az uszoda!
Faradjon el, kellokeppen.
Utana orulni fog a tal vacsoranak, es a meleg agyban hogy hozzadbujhat.
Valoszinu azert cseszeget, mert tul sok az energiaja.
Vagy pakolj, es mondd meg neki elmesz 3 hetre. Utana ha visszajossz, elhiszed hogy befogja a szajat, ertekelni fog tegedet, a munkadat amit a haztartasban, es a gyerekekkel megcsinalsz?
Tul onzo az osszes (akinek nem inge nem veszi magara T. ffi-ak)szerintem, tul termeszetesnek veszik azt, hogy a nonek a feladata minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!