Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy tűnik tönkrement a házasságom. Van visszaút? Mit csináljak?
Szia!
Jó, hogy leírtad az utolsó mondatot, különben azt írtam volna, hogy ha ennyire nem bízol a férjedben akkor válj el tőle! Így, hogy tudom, hogy 6 hónapos terhes vagy más a véleményem. Valószínűleg túlreagálod a dolgot (ez a terhesség vége felé a legtöbb nővel így van). Lehet, hogy a lány, mint a férjed volt diákja csak szakmai segítséget vagy tanácsot kért. Próbáld higgadtan megbeszélni a dolgokat, semmi képpen ne követelőzve vagy gyanusítgatva! Szerintem minden helyre fog jönni!
Sok sikert kívánok és gratulálok a születendő babához!
Üdv!
ne haragudj,de én nem biznék meg benne.
hasonló helyzetben vagyok,nekünk 2 gyerek van.bizalom már nincs és szerintem házasság se sokáig.hazugságban nehéz élni...
Ha nem csinált volna semmi rosszat, akkor nem titkolózik. Pardon. LEHET, hogy nem csinált semmi rosszat, de GONDOLT, különben nem titkolózik.
HA látsz esélyt a kapcsolat megmentésére, szerintem úgy hozd rá a frászt, hogy soha többé mégcsak eszébe se jusson ilyesmi, és bocsáss meg neki (úgy értem tényleg, ne gondolj rá, ne emlegesd fel neki, stb, mintha megse történt volna, ha őszinten megbanta hálás lesz, mint a kiskutya, és a jövőben az eset tényleg elrettenti)
HA nem érzed azt, hogy szerelmes lennel bele, vagy o hűlt ki teljesen, akkor fájó szívvel, de márcsak a gyerek érdekében is viszont nem látásra.
Én így tennék, szígorúan szvsz
szintén zenész :D (ize, kismama :)))
Szerintem se szakmai tanácsot kért a lány, mert azt lehet nyíltan, és azt nem kell titkolni. (Ha csak nem túl paranoiás a férjed, vagy Te vagy túl féltékenykedő, és emiatt mégis jobbnak látta rejtőzködni - de pont így tereli magára a gyanút, elég nagy hülyeség ez a taktika...)
El kellett volna olvasni azt a bizonyos emailt, abból kiderült volna sokminden... Akár kérheted is, hogy ha olyan ártatlan az ügy, mutassa csak azt a levelezést arról a "szakmai problémáról"...
Lehet persze az is, hogy megtetszett neki a lány, de aztán észhez tért, és tényleg nem történt semmi. Ha rájött, hogy Téged szeret, Téged kíván, akkor lehet, nem kell forszírozni az ügyet - bár résen lenni nem árt a jövőben. (Bár nem tudom, én hogy nyelném le hasonló helyzetben...) Csak már régen rossz, ha valakit "őrizni" kell, felügyelni...
Sokat kellene beszélgetnetek.
A másik lány most szebb,vékonyabb...Sok férfi ilyen,aki egyszer megbotlik,sajnos többször is,hiába áltatják a nők magukat,bizony félrelép az többször is,csak okosabban.
Én elbeszélgetnék a lányzóval,persze higgadtan,úrinő módon.Ha nincs semmi köztük,szóba fog állni Veled.Ha elhajt,akkor jobb,ha nekiadod a férjed!(állapotos nő férjével kikezdeni pfujj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!