Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőgyógyászati problémám van már pár hónapja, folyamatosan kezelnek, de a párkapcsolatom tönkrement, flegma a barátom én is vele. Már nem nagyon vagyunk egymással kedvesek?
az iylen kapcsolatot be kell fejezni hagyjam ott? inkább legyek egyedül amíg meg nem gyógyulok?
sajnos összeköltöztünk,most is hívtam telefonon és úgy vette fel hogy na mi van mondjad tévézek. mással meg mézemázasan viselkedik:(
úgy érzem legbelül hogy nekem nem erre van szükségem
Mért nem próbáltok beszélni róla ti ketten. Vesd fel neki, hogy kéne valamit csinálni: megpróbálni módszeresen megmenteni a kapcsolatot avagy befejezni.
(a nőgyógyászati kezelésed -ha jól értem, a szex hiánya- miatt ment tönkre a dolog? Vagy nem túl megértő és szerelmes..vagy a szexre alapoztátok a dolgot - a kettő mondjuk nem zárja ki egymást, de egyik se jó, és a fenti ajánlatomat kívánja)
a bajom óta egyre rosszabb minden,gondolom én is egyre kibírhatatlan vagyok mert nem érzem magamat jól a bőrömben , azaz igazság én nem szeretnék így vele ágyba bújni hoyg még nem gyógyultam meg.
á már beszéltünk erről szinte mindig az volt a vége hogy na szétválunk.
hjaj olyan nehéz ez
Szia!
Megkérdezhetem mi a betegséged s hány évesek vagytok?
Attól egyébként hogy nem használjátok a puncidat, több alternatíva is van a sexre hogy ne hidegűljetek el egymástól!
Miért nem próbáljátok meg esetleg?
24,
hüvelygyulladás folyás bakteriális fertőzés elvileg,
de már egy csomó kúpot felírtak :( a méhem is be van gyulladva ,
a barátom nem akarja hoyg orálisan kielégítsem mert az olyan egyoldalú,mindig azt mondja majd ha meggyógyulok csak akkor.
olyan nehéz.
Nem engedi hogy orálisan kielégítsed?
Létezik ilyen?
Érdekes felfogás!
Te csinálnád de nem engedi, akkor magára vessen!
Te nem tehetsz róla hogy ez van, ha nincs kompromisszum, akkor ez nem a te problémád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!