Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőgyógyászati problémám van már pár hónapja, folyamatosan kezelnek, de a párkapcsolatom tönkrement, flegma a barátom én is vele. Már nem nagyon vagyunk egymással kedvesek?
Figyelt kérdés
az iylen kapcsolatot be kell fejezni hagyjam ott? inkább legyek egyedül amíg meg nem gyógyulok?
sajnos összeköltöztünk,most is hívtam telefonon és úgy vette fel hogy na mi van mondjad tévézek. mással meg mézemázasan viselkedik:(
úgy érzem legbelül hogy nekem nem erre van szükségem
2011. febr. 26. 17:13
11/16 anonim válasza:
Úgy értem sokan annak is örűlnének ha lenne barátnőjük és bekapná nekik könyörgés nélkűl, ő meg ezt is eldobja magától...?
12/16 anonim válasza:
ha nem fáj neked és használtok óvszert az nem tesz kárt benned
13/16 A kérdező kommentje:
nem fáj csak ég ami eléggé kellemetlenné teszi az aktust,,áá készen vagyok annyira nem tudom mit csináljak,lehet nem kéne törődnöm semmivel csak csinálni a napi teendőimet és várni hogy meggyógyuljak,mert tudom hog mindennek ez az oka!
2011. febr. 26. 18:50
14/16 anonim válasza:
Tudod, a gond az, hogy ha most meggyógyulsz, és helyre is állnak a dolgok, akárhányszor valami miatt nem fogtok tudni szexelni, ez lesz a forgatókönyv?
15/16 anonim válasza:
Ne haragudj, de a barátoddal problémák vannak.
Én a helyében "ápolgatnálak" inkább, meg segítenék, amiben tudok, nem lesz@rnálak
"most is hívtam telefonon és úgy vette fel hogy na mi van mondjad tévézek"
Ez most komoly?
16/16 anonim válasza:
én egy ilyen emberrel nem lennék együtt.neked sem ajánlom h továbbra is vele maradj.elég szomorú h ahelyett h melletted állna,inkább elfordul tőled.gondolom ha neki lenne valameilyen egészségügyi baja te mellette lennél a végsőkig és eszedbe sem jutna elfordulni tőle.elég gerinctelen a barátod az egyszer biztos.hagyd el.amúgy ezek a dolgai akkor kezdődtek mikor a betegséged?előtte rendeben volt köztetek minden?mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!