Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14éves vagyok, és még nem volt párkapcsolatom:/. és nem az végett, mert esetleg nem érdeklődnek irántam a pasik, csak egyszerűen keresem az igazit! és attól félek, hogy nem fog eljönni, szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 22:43
1/16 krvua válasza:
b@zdmeg!
14évesen azt várod hogy betoppan a kib@szott igazid?!
gratulálok!
2/16 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólóhoz...
3/16 napietus válasza:
szerintem ne higyj el mindent, amit a barátnőid mondanak, a pasikkal meg még ne foglalkozz.
4/16 krvua válasza:
már attól a cigós videótól felizgattam magam bocsi de a te intellektusod még rádobott szóval majd eljön.:)
5/16 napietus válasza:
milyen videó? linkeld már be lécci, mert mindjárt elalszom és még kb. 50 számlát le kéne könyvelnem...hátha felmegy kicsit tőle a vérnyomásom, mert a kávérajtam már nem segít...
6/16 krvua válasza:
7/16 anonim válasza:
BAsszus én is könyvelőnek készülök, de már most utálom.
Amúgy egy 14 éves lánynak inkább a leckét kéne megcsinálnia.
A fiúk majd jönnek maguktól, hisz nektek passzív szerepetek van, nekünk van kemény munkánk a párválasztásnál.
8/16 napietus válasza:
ettől nem ment fel :) láttam már ilyet eleget.
9/16 napietus válasza:
22:49, akkor válassz másik pályát. még úgy se mindig könnyű, ha szereted, hameg utálod, akkor reménytelen :)
ráadásul az ember ügyfelei között vannak a videóban linkelt típusból is bőven (nem csak cigók, de sok ilyen van: nagy rongyrázás, szólsz egyszer, hogy nem kéne, szólsz 20-szor, aztán azt veszed észre, hogy már rég nem az ügyfél tartja veled a kapcsolatot, hanem a bírósági végrehajtó).
10/16 anonim válasza:
14 évesen vibrátorozz vagy seggbepukizz-kukizz nekem mind1 de ne az igazit keresd te szekeres!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!