Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14éves vagyok, és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14éves vagyok, és még nem volt párkapcsolatom:/. és nem az végett, mert esetleg nem érdeklődnek irántam a pasik, csak egyszerűen keresem az igazit! és attól félek, hogy nem fog eljönni, szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 22:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%

Van még időd.

Tudom, hogy sokaknak ilyen idősen már van párja, de szerinted az az igazi? Persze, lehetséges. De kicsit rá az esély, és ahogy elnézem az emberek korokhoz társított értelmi fejlettségét, NAGYON NAGYON NAGYON kevesen tudnak még ilyen idősen normális fenntartani egy párkapcsolatot.

Megy a sértődés, divatszerelmek sora, a problémáikat még nem tudják megoldani rendesen(az a kapcsolat, amiben nincsenek nézeteltérések, max. a mesékben létezik)

Ilyenkor még nagyon számít az embereknél az is, hogy mi a ciki, és mi a húúdemenő mások körében.

Biztos vagyok benne, hogy lesz valakid, és nem fogsz magányosan meghalni, még volt föcitanáromat is elvette egy férfi, pedig szegényke nagyon ronda és mellé még síkhülye is. Mondjuk...Ez nem mondható el a volt matektanáromról, aki már ordítva jött be az órára, ha valaki rosszat mondott, úgy lecseszte, hogy én már akkor sem mertem jelentkezni, amikor 99%-osan biztos voltam a válaszban. Szóval ha nem leszel házisárkány, rátalálsz az igazira, ez 100%

16/L

2011. szept. 23. 23:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:10

Neked mondom te csaj, hogy eléggé igazad van, igen, pl. hogy nem létezik olyan kapcsolat, amibe minden rendben van.

A matektanárod meg házisárkány, de lehet, hogy tud szeretni.

2011. szept. 23. 23:25
 13/16 anonim ***** válasza:
szerintem térj észhez nem 14 éves kislányként kell pasizni majd kb 3 év múlva kezd el nézelődni ha 25-30évesen találnád meg az "igazit" sem lenne gond vagy ha később,na de ekkora baromságot hogy 14 évesen nem találtad meg elég gáz,nem kell a többi birka után menni
2011. szept. 24. 06:19
 14/16 anonim ***** válasza:
49%
Hová halad ez a kib@szott világ? Miért nem bírsz tanulni inkább bakker? 14 évesen jó hogy nem aggszűznek vallod itt magad. Szánalmas vagy!
2011. szept. 24. 07:47
 15/16 anonim ***** válasza:
49%

énis 14 voltam mikor összejöttem a barátommal, nem kell általánosítani. :D ez tegnap volt kereken egy éve és még mindig együttvagyunk és leszünk is.

figyelj, el fog jönni fetéve ha nem az a típus vagy (bár azok is megkomolyodnak egy idő után) akik minden héten "partyznak" és leisszák magukat aztán átmegyrajtuk a fél társaság..:D

2011. szept. 24. 11:47
 16/16 anonim ***** válasza:
utolsó 1 év az nem nagy dolog,nem tudhatod mi lesz, nem kell 12-15 évesen még pasizni,erről ennyit
2011. szept. 24. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!