Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jött még össze egy párkapcsolatom sem? 21/F
Egy dolgot legalább jól látsz:
"...Annyi sok szép lány van..."
Ez a lényeg. Le kell szarni mit gondol a lány, magadat vedd előre, igazából a lányok is erre buknak. Aztán meg ha a lánynak valami nem tetszik, akkor ugrás az első tételre:
mindig találni szebb lányt :D
az a baj, hogy eddig csak részegen mertem odamenni a lányokhoz, és hát ez elég gáz volt,a piától nem lett szövegem sem szóval inkább leráztak ( van barátja vagy látszott, hogy azt akarja tűnjek már el, még ha nem is mondta ki nyíltan )
és attól tartok, ha józanon megyek, akkor a túl rendes énem miatt ráznak le, valahogy a szép lányoknak a laza, beszologatós, nagy arcok kellenek
meg alapból rossz esélyekkel indulok, ugyanis csak 165cm magas vagyok és nem is a mackós, hanem a vékony típusból
Ha beszari vagy nem lesz nőd!
Ha csak sírsz nem lesz nőd!
Szedd össze magad, vagy hokizhatsz életed végéig!!! (L24)
Én ugyanebben a helyzetben voltam és vagyok is. A neten ismerkedtem egy meleg társkeresőn meg a mostani barátommal. Még most is rettentő gáznak érzem a neten való ismerkedést meg a keresgélést, de nekem speciálisabb helyzetem van mint neked. A kulcs benned van szerintem. Csak magadról kell elhinni, hogy jó pasi vagy és megkaphatod a lányt. Ha ezt elhiszed magadról, minden menni fog és még a szövegen sem fogsz gondolkozni. Érezni fogod mit kell csinálni. Utána pedig már nem kell győzködni magadat arról, hogy elhidd, jó pasi vagy. Egy társ melletted csodákat képes művelni, veled is :)
Szorítok neked és kívánom hogy sikerüljön magadat összeszedni! ÉS ne búsulj, nem késtél le semmiről! Valaki azt mondta, hogy "Annyi sok szép lány van".
Hajrá! :)
Próbálj arra gondolni, hogy a szép lányok is ugyanolyan emberek és ne "istenítsd" őket! Nekem nagyon sok szép barátnőm van és 1-2 hasonló jellemre, mint Te és egyedül vannak, mert nem mernek kezdeményezni...szerintem ne vedd alapnak, hogy a szép lányok "megesznek" :D
Nekem alapból semmi bajom nem lenne a félénkebb srácokkal sem barátként, sem barát-barátként, viszont legalább szerintem annyira szedd össze magad, hogy beszélgessetek..már az is haladás, és abból kapcsolat is kialakulhat;)
21/L
Cső most leszek 18 én is ebbe a sz@rba állok mint te, de az utóbbi időkben elkezdtem változni, kezdem szokni a női társaságot xP
Jah és keress rá a PUA világba olvasd el Mystery könyvét, meg a Badboy Lifestyle-t De azok előtt Brian Tracy-t leszeded és sorba meghallgatod!
Alig hiszem el hogy ekkora változáson mentem át a nyáron! Csókom még nem volt de születőben! Meglesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!