Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jött még össze egy párkapcsolatom sem? 21/F
Én is hasonló helyzetben vagyok, tudom miről beszélsz:D Én se merek odamenni egy csajhoz se, pedig nálam sincs semmi probléma ami miatt félnem kéne(sem külsőleg, sem belsőleg).
Talán, ha egyértelműen jelezné egy lány, hogy bejövök neki, talán akkor odamennék.
Szar helyzet... Pedig muszáj lesz valamit kitalálni, mert egy csaj se fog odajönni hozzám:D
22F
De a legrosszabb, hogy szinte minden második lány megtetszik külsőre, szinte beleszeretek, olyan szépek (vékonyabb, alacsony, de formás lányokért megőrülök), tudni kell, hogy az egyik legnagyobb város utcáit járom nap, mint nap, szóval nagyon nagy a választék.
De akkor sem tudnék odamenni hozzájuk dumálgatni, hiába akarom, egyszerűen leblokkolok, előjönnek a félelmek, a visszautasítástól, meg a beégéstől és, hogy mit is képzelek én magamról egyáltalán gondolatok kavarognak a fejemben. Haverommal próbáltuk ketten, de ő is nyuszi ilyen téren, csak a pia változtatott eddig még csak bátor férfivá, igaz egyben nagyon hülyévé is és így nem is értem el sikereket,mint láthatjátok, különben e kérdést sem tettem volna fel, de nem is így akarom a barátnőm megszerezni iszákos idiótaként.
"tudni kell, hogy az egyik legnagyobb város utcáit járom nap, mint nap, szóval nagyon nagy a választék."
Én meg a legnagyobb város utcáit, igaz nem minden nap:D
Előző 22F vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!