Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkrement a kapcsolatom a párommal. Szeretnék megváltozni és újra indítani. Hogyan tegyem?
Túlságosan sérdődékeny vagyok,többnyire ezek okozták a legtöbb vitát,és sajnos elkövettem azt a hibát,hogy többször felemlegettem a szakítást neki ( utólag mindig beláttam,hogy hülye voltam)
Mivel szeretjük egymást,kitartunk,próbáljuk helyrehozni a dolgokat,de nekem rengeteget kéne változnom,úgy érzem.
Ő az ,aki minden vitánál engedett-még ha nem is ő volt a hibás.Rettenetes makacs vagyok,hatalmas büszkeséggel.
Ne ítéljetek el, egyetlen másik kapcsolatomban nem volt semmi ( igaz,őket nem is szerettem és nem tartott sokáig)
Az élettől kaptam rengeteg pofont..
Szükségem lenne tanácsokra,miként kezeljem ezt a sértődékenységet ( sajnos a viccet is néha magamra veszem ).
Szívesen olvasnám a ti történeteiteket is,mi volt a gond a kapcsolatotokkal,hogyan oldottátok meg:)
20L 21F
1éve vagyunk együtt!
Megbeszéltük a dolgokat,szeretjük egymást :)
És az 1. hozzászóló tanácsát követem,önuralomból nem sértődök meg hülyeségeken és már sikerül :)) Boldog vagyok a párommal és ő is velem <3 köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!