Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti megbocsátanátok a párotoknak, ha kiderülne róla, hogy évekkel ezelőtt volt egy abortusza?
Hát ez elég szomorú.
Ahelyett, hogy utána mellette állnál és átsegítenéd ezen az időszakon, inkább szakítasz vele.
Igazi férfi vagy...
Az attól függ, milyen indokkal tette.
Nyilván az abortusz ténye önmagában nem jelent semmit, de az oda vezető út adott esetben lehet kizáró ok.
OFF, csak érdekelnek a válaszok.
sajnos nekem is volt egy, 16 éves koromban. most 24 vagyok, a párommal lassan 1 éve vagyok együtt, de még nem mertem elmondani, nem is tudom, hogy el merem-e mondani valaha is.
Ha ne adj Isten a barátnődet megerőszakolják, terhes lesz, el akarja vetetni a magzatot, akkor mit mondanák? Tartsa meg, és hordozza a testében 9 hosszú hónapon keresztül a lényt, amiről mindig az a szörnyűség fog eszébe jutni, majd szülje meg, majd pedig együtt felnevelitek nagy boldogságban?
72-es, azért nyugodt szívvel szexelsz vele, de a következményeken már csak bíráskodni tudsz?
Nincs rád megfelelő kifejezés!
72. vagyok megint.
78. Látod, te is a nő szemszögéből veszed a dolgot. Vedd a magzat oldaláról. Még csak épp hogy megfogant, erre az egyik szülője megöli azért, mert nem akar a másik szülőre emlékezni? Neki ehhez mi köze? Miért tehet arról az a kis lény, hogy hogy fogant? Ezért kell ott megdögleni?
Mennyivel is embertelenebb ez, mint 9 hónapig szenvedni, és árvaházba adni egy gyereket, amelyiket nem akartad?
79.
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de igen, tudok bíráskodni. Akinek fontosabb a saját kényelme, mint egy másik ember élete, azt nem nehéz elítélnem.
Ha ezért én vagyok a szemét, akkor legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!