Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsátanátok ezt a párotoknak?
Én kidobnám azonnal.
Ez pont az a helyzet, amire azt mondják, "ha nincs ló, jó a szamár is". És most te vagy a szamár. Ha mégis jó lett volna a dolog a sráccal, akkor talán még mindig vele lenne. Nincs garancia arra, hogy nem fogja állandóan ezt csinálni, hogy megismer valakit, aki jobb partinak tűnik, mint te, és "kipróbálja", elhagy érte. Nekem ebből a viselkedésből az jön le, hogy addig tart, amíg nincs jobb. Ez meg elég szomorú hozzáállás.
20 éves lány
2015. szept. 8. 18:24
Ha nem voltatok együtt és közben összejött egy sráccal és azzal a sráccal végülis megszüntette a kapcsolatát és utána kibékült veled, akkor ne aggodj. Valószinű rájött hogy téged szeret, és azért nem beszél róla mert nem akar ezzel megbántani és a másik, hogy fél ha megtudod kiborulsz, vagy szakitasz. Ne foglalkozz mi volt akkor, csak előre tekintsél, most ha jól kijöttök, minden jó köztetek akkor minek akarod elrontani felesleges régmult dolgokkal. Örülj a mának és tekints előre, ne hátra.
2015. szept. 8. 18:24
3/13 A kérdező kommentje:
kb 3szor találkoztak és elvileg nem volt semmi meg tényleg jó volt ez a mostani időszak csak mondhatni kísért a múlt, nagyot csalódtam benne, tudom, hogy most szeret és minden ok lenne perpill minden ha ez a dolog nem derül ki, viszont én nem tudok ezen továbblépni
Biztos, hogy nem.
Ha egyszer megtette, majd dobni fog másért is.
L21
2015. szept. 8. 18:30
2015. szept. 8. 18:35
Hazug emberrel nem érdemes semmiféle kapcsolatban maradni. Eltávolítanám az életemből a helyedben.
2015. szept. 8. 18:44
A legidegesitobb ez a szoveg hogy most szakitottunk es akkor ugysem szamit. De szamit... Az ilyen probalkozosat azonnal ki kell tenni.
2015. szept. 8. 18:59
Kicsit bosszankodnék miatta, nyelnék egyet, majd szerintem újra összejönnék vele (és lefeküdnénk :)). Az agyad valószínűleg azt diktálja, hogy hagyd a fenébe, a szíved pedig, hogy kezdjétek újra.
Lényeg, hogy EBBE a kapcsolatba ne tegyél bele többet, mint ő, HA jól érzed továbbra is vele magad, akkor folytasd. Mihelyst úgy érzed, nem ugyanolyan, lépj.
25/f
2015. szept. 8. 19:03
Néha olybá tűnik nekem, hogy a férfiakat alázni kell, azt élvezik.... Kérlek, javítsátok ki, de úgy látom, manapság a rossz a menő ;)
2015. szept. 8. 19:27
saját vélemény, nem kell lepontozni : utoljára még jól seggbe raknám a végén az arcára élveznék aztán meg elküldeném a francba..
2015. szept. 8. 19:53
Kapcsolódó kérdések: