Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti megbocsátanátok ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbocsátanátok ezt a párotoknak?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 20 évesek vagyunk és másfél hónapja vagyunk együtt. Kb 4 hónapja szakított velem de megbeszéltük és kibékültünk egy hét után. Viszont a napokban kiderült, hogy azt kihagyta akkor, hogy egy másik srácért hagyott el, csak megbánta a dolgot és visszasírta magát hozzám. Egyébként nem tőle tudtam ezt meg csak véletlenül kiderült. Nagyon kiborultam, mert akkor éreztem, hogy lehet van valami ezzel a sráccal de azt mondta nem. Ha ezt tudom akkor biztos hogy nem békülünk ki, most viszont ennyi idő után azért kételyeim vannak. Nem tudok ezek után annyira bízni benne, főleg hogy kérdeztem a dolgokról és mindig próbált kihátrálni és sose vallotta be, hogy mi volt vele. Ti mit tennétek?
2015. szept. 8. 18:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár nem voltatok együtt. Még az elhalgatás is beleférne, de te rákérdeztél és letagadta, ergó hazudott. Én nem lennék olyan emberrel együtt, aki ilyen dologban a szemembe képes hazudni.

26/N

2015. szept. 8. 20:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem érdemes folytatni.

Én sem tudnék a páromban bízni ezek után.

Az első válaszadónak igaza van. Lehet, hogy fél éven belül megint találna a barátnőd magának egy srácot, aki iránt jobban érdeklődik, ergo nem szeret téged. Ha szeretne, meg se fordult volna ilyesmi a fejében egyszer sem.

2015. szept. 9. 05:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy szakítàs utàn nem kezdem ùjra a kapcsolatot. Tapasztalatbòl tudom, hogy semmi értelme. Jelen helyzet nálam nem megbocsàthatò. Ha a ló nem jött be, jò a szamàr is tipikus esete. Köszi de nem kérnék belőle.
2015. szept. 9. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!