Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a párotoknak, ha kiderülne, hogy cseten szexszerepjátékozik egy csajjal?
Figyelt kérdés
Ilyeneket írnak egymásnak, hogy "leveszem a melltartód" - simogatom a fütykösöd... hát ez valahogy kiverte nálam a biztosítékot, és azt mondtam neki, hogy ha nem elég, amit tőlem kap, akkor menjen, és folytassa a másik csajjal. Nagyon szeretem, de nem vártam, hogy így hátba támad. Úgy derült ki, hogy velem is csetelt és véletlen nekem írt egy üzenetet, hogy "leveszem Dórika bugyiját"- Na, én nem dórika vagyok. Bevallotta, hogy ez van, de ez neki nem jelent semmit, engem szeret, stb. de nem tudom, ezek után nem csak csetről van - e szó...2014. jún. 2. 17:37
1/10 anonim válasza:
én nem hiszem h meg tudnék bocsátani egy ilyet. neki se esne jól ha te csinálnád ezt.
2/10 anonim válasza:
Nem, nem bocsájtanám meg.
Hiába maga az aktus nem történt meg ténylegesen, de bakker egy másik nőnek írogat félreérthetetlen szexuális dolgokat. Naná, hogy röpülne!
Mert majd egyszer ott lesz élőbe a Dórika és akkor nem csak virtuálisan, hanem majd megtörténik ténylegesen is a dolog.
Aki igazán szereti a másikat, az nem szexcsetelget másik emberrel!
3/10 anonim válasza:
Ha valóban abbahagyja /kontrolálni nehéz / akkor lehet megbocsájtanék .
4/10 anonim válasza:
"Simogatom a fütykösöd" :D sírok xDDDD
6/10 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon nem fér bele egy kapcsolatba... bár lehet én vagyok túl régimódi.
7/10 anonim válasza:
"simogatom a fütykösöd" Szerintem azonnal hagyd el, ilyen magasröptü beszélgetések stb...
8/10 anonim válasza:
nem bocsátanám meg, ez nem fér bele egy kapcsolatba
9/10 anonim válasza:
Hát elbeszélgetnék vele, szerintem nem mindegy miért csinálja. Ha ellaposodott a szex, akkor valamellyest megértem azon lehet javítani. Ha csak jókedvében csinálja és nem bánja meg, akkor heló van. De szerintem komoly kapcsolatban érett emberek között ilyen nem fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!