Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti megbocsátanátok a párotoknak, ha kiderülne róla, hogy évekkel ezelőtt volt egy abortusza?
Úristen...
Pl. teherbe esik holott védekeztek.
Vagy te voltál az, aki azt írta priviben, hogy akkor ne szexeljenek az emberek?
Mert az mindent megmagyaráz...
Már ne is haragudj,de ha fogyatékos valaki/úgy születik,már inkább ne is éljen?Szerintem egy nem teljes,sőt, a szenvedéssel teli is jobb,mint megdögleni,vagy meg se születni.
"egy nőnek meghalt a magzata" az nem abortusz. Ez egészségügyi kaparás,teljesen más témakör.
Aki nem kívánja magának a gyereket,adja örökbe,vagy nevelő szülőkhöz.Csak mert nincs olyan kedve, már gyilkolni kell?
A saját életével valóban,rendelkezzen.Ugorjon le a hídról ha akar.De terhesen nem csak a saját élete van nála.Nincs joga(erkölcsi,nem törvényi) el venni más életét.
Ha valaki erőszak áldozata lesz,annak mi köze a gyerekhez?Tehet az arról,hogy kik a szülei?
De ha az anyuka nem kíváncsi a gyerekre,adja másnak,megint csak jobb nevelőszülőknél,mint az enyészetben.
Ahogy észre veszem,majd minden felhozott kérdés nő központú.Az én reakcióim pedig élet központúak.Ki is az önzőbb?
32es nem, nem írok privátokat ilyesmiért...
Amúgy az egyik öcsém védekezés mellett született, el is akarta anyám vetetni,de ki csúszott az időből.
De ezt csak úgy mondom,mint érdekesség.
Ismét leírtam néhány nyomós okot, csak most ki is egészítettem, pl. megerőszakolás.
Apropó: ha a te barátnődet megerőszakolná egy nyomorult és teherbeesne, mit tennél? Ha el akarná vetetni, akkor közölnéd, hogy egy utolsó emberalatti senki és faképnél hagynád?! Hát gratulálok neked.
Utolsó, szerencsére nem volt ilyen.
De ahogy előbb írtam,szegény gyerek nem tehet arról,kik a szülei.
De ha képtelen lenne felnevelni,akkor is gyerekotthonba is lehet rakni, élhet szerencsétlen a szülei nélkül is.
Te tényleg nem érted... Miért kéne tönkretegye az egész életét bárkinek is, azzal hogy beteg gyereket szül?! Ne légy már ennyire elfogult! Egyáltalán nem mindenki képes sem lelkileg, sem testileg sem másképp egy beteg gyereket nevelni. Rettentő megterhelő! Ez senkitől sem várható el. Az is önzés, hogy egy beteg gyerek miatt 2 ember menjen tönkre idegileg, lelkileg. Az anya és az apa. És igen is vannak olyan betegségek, amik annyira kínkeservesek, hogy jobb még kifejletlen pár hetes embeióként elvetetni!
A nem kívánt terhességről pedig: aki védekezés mellett lesz terhes és történetesen nem akart gyereket, mire fel kéne megtartsa? Miért kéne a terhesség és szülés kínjain keresztul mennie? Persze, marha könnyű azzal dobalozni, hogy hord ki, szüld meg, aztán csak úgy könnyedén passzold le egy árvaháznak. Komolyan számomra felfoghatatlan az ilyen szintű korlátoltság. Addig amíg a nő az, akinek ki kell hordania és meg kell szülnie egy gyereket, addig igen is van beleszólása, hogy mit kíván tenni és joga azt tenni, amit ő jónak lát. Senki nem kényszeríthető szülésre!
Ne szórakozzunk már, hogy egy meg nem született, ki nem fejlődött magzatnak több joga van, mint egy már megszületett, felnőtt embernek!!
"Ez egészségügyi kaparás,teljesen más témakör."
Már értem, hogy miért gondolkozol így.
Megvetően beszélsz a nőkről, teljesen mindegy mit csinálnak, hogyan döntenek.
Jól sejtem, hogy soha nem volt még barátnőd?
Szerintem csak más oldalról nézzük...
Szerinted a nő a fontos,az ő kialakult élete megmaradása,akarata és boldogsága.
Azt hiszem a kulcs mondatot pont te írtad le,szépen fogalmazva.
"Ne szórakozzunk már, hogy egy meg nem született, ki nem fejlődött magzatnak több joga van, mint egy már megszületett, felnőtt embernek!!
"
Szerinted a nőnek van joga, míg a gyereknek,mivel még meg sem született,nincsenek jogai,csak amit az anyuka rákényszerít.
Szerintem ugyanolyan joga van az élethez,a saját élete megtartásához a magzatnak is,ahogy a nőnek is.
Ha lesz rá lehetősége a gyereknek,hogy eldöntse élni akar-e vagy sem,és ő nem akar(ezt azért külön megnézném) akkor legyen,ölje meg magát, szerintem ugyanannyira ember a magzat mint a nő vagy a férfi.
Ezért keresed te a nő boldogságát,én minden fél túlélését,amíg csak az lehetséges.
Így soha sem fogunk egyet érteni,mert ez hatalmas különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!