Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti megbocsátanátok a párotoknak, ha kiderülne róla, hogy évekkel ezelőtt volt egy abortusza?
Nem vagyok abortuszellenes, nem ítélem el az embert csak azért mert volt abortusza, ugyanakkor abortuszpárti sem vagyok, aki szerint rendjén van, ha azt használjuk fogamzásgátlásra. Ámde! Ne vicceljünk már, hogy az hogy elvetetem a magzatot, mert tudom hogy én magam is az éhhalál szélén állok és az hogy megölöm a már megszületett húsvér gyermekemet, csak mert szegénységben élünk egy és ugyanaz. Ez nagyon erős túlzás és a kettőnek közé sincs egymáshoz.
Azt pedig hagyjuk már, hogyha teherbeesik a nő, de rettentő szegénységben él, esélytelen lenne a gyereket eltartani, akkor igen is szülje meg aztán majd adja örökbe.. Van aki nem csak azért nem akar gyereket, mert nem vágyik rá, nem szereti őket, hanem a terhesség és szülés kínjait sem szeretné átélni. Senkitől nem várható el, hogy kihordjon és megszüljön egy gyereket, akit aztán bead egy árvaházba.
Mindenki másképp látja, ha eddig nem tűnt volna fel.
Ráadásul már írtak neked elég nyomós indokokat, amikkel egyet is értek, de nem azt állítottam, hogy támogatom az abortuszt.
Csak azt, hogy vannak olyan esetek amikor kénytelen meglépni ezt egy nő.
De te férfi vagy, szóval csak a saját oldaladat látod egy ilyen dologban. Nem hibáztatlak ezért.
Vissza olvastam,de csak olyanokat írtatok,ami nem igazán indok erre...
Tényleg nem kötekedni akarok,de egyetlen lehetőség van,ahol elfogadható szerintem.
De azon kívül számomra egy utolsó emberalatti aki ilyet tesz.
Az egyetlen indok pedig az,amikor komoly eséllyel az anyuka halálához vezethet a szülés.Van ilyen,ritkán de van.Akkor el ismerem hogy kénytelenek választani a két élet közt.
A többi esetben számomra elfogadhatatlan.
Mi az, hogy egyik se nyomós indok? Már ne is haragudj, de amikor egy terhessegnel diagnosztizálják, hogy súlyos fogyatékossággal fog születni, egész életében nyomorék lesz, nem lesz képes önálló és teljes értékű életet élni, akkor az csak idióta kifogás? Elég korlátolt és szűklátókörű ember lehetsz. Miért kéne ilyenkor megszülni szerencsétlent? Hogy egész életében szenvedjen? És a nőnek miért lenne kötelessége a saját életét is tönkre tenni egy beteg gyerekkel? Ez nagyon is nyomós érv.
Sőt, épp itt olvastam, hogy egy nőnek meghalt a magzata, ezért ment abortuszra. De nyilván ő is csak egy undorító ember, aki végsősoron nem akarta megszülni a hallott gyerekét.
Vagy pl a megfelelő védekezés melletti terhesség. Ritka, de van ilyen. Az én húgom is fog.gátló mellett született.. Na már, aki így esik teherbe, nem tehet róla, viszont simán lehet, hogy a háta közepére sem kíván egy gyereket. Nem szereti őket, nem lenne jó anya. Az apa lelép, amint kiderült a dolog. Esetleg nincs olyan anyagi helyzetben, hogy eltartsa. Miért kéne megszülje? Védekezett, mégis terhes lett, de nem akarja. Hadd döntse már el, hogy mit szeretne a saját életével és testével kezdeni. Ebbe beleszolni senkinek nincs joga.
Vagy még ritkább eset, de biztos volt rá példa, ha valakit megerőszakolnak es teherbesik. Nyilván itt is egyértelműen az a leghelyesebb, ha megszuli, nem?!
Kicsit gondolkozni kéne, mielőtt beszélünk és itelkezunk.
A magánügyed azt gondolni ezekről a nőkről, amit akarsz, de egy biztos: én azt tartom hozzád.hasonloan utolsó, alja embernek, aki egyetlen tettje miatt írja le az embereket egy egesz életre, és aki csak ítélkezni tud, tisztán gondolkodni nem. Ha ilyen undorítóan nyilatkozol azokról, akiknek abortuszuk volt, hálával tartozna neked, hogy nem kerülnek veled kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!